Η άποψη του δημάρχου Ικαρίας για τα αιτήματα των νησιωτών για την Υγεία

Ο Δήμος Ικαρίας συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων των νησιών μας που βιώνουν με τη σειρά τους τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές Υγείας εδώ και χρόνια. Η διεκδίκηση για την μέγιστη δυνατή κάλυψη των σοβαρότατων ελλείψεων σε προσωπικό και υλικοτεχνική επάρκεια στις Μονάδες Υγείας της Ικαρίας αποτελεί χρέος μας και συνάμα βαρύ φορτίο απέναντι σε όλους τους συμπατριώτες μας.

Το περιεχόμενο λοιπόν αυτής της διεκδίκησης είναι μια καθαρή και άδολη αρχή που θεωρούμε ότι πρέπει ν’ ακολουθείται από όλους.

Αυτή την αρχή ακριβώς υπηρετεί και ο Δήμος Ικαρίας διαρκώς, και επιλέγει μία διεκδίκηση σταθερή και αξιοπρεπή, χωρίς κραυγές και ακρότητες, διαρκή και όχι εν είδει πυροτεχνήματος, ταπεινή, χωρίς αυτοπροβολές. Μακριά από λογικές ότι άμα δεν είσαι μαζί μας και δεν ακολουθείς τη λογική μας, είσαι εναντίον μας.

Η αντιμετώπιση του Δήμου ως αντιπάλου δεν εξυπηρετεί καμία λογική. Είναι εντελώς αντιπαραγωγική. Εκτός και αν αυτό είναι το ζητούμενο για κάποιους …

Καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους για αυτήν, σε διάλογο συνεργασίας και δημιουργική συμπόρευση προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας των νησιών μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣCategories: ΑΠΟΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΙΚΑΡΙΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: