Νέα Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ικαρία

Στις 28 Φεβρουαρίου , πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ  Ικαρίας .  Η εκλογική διαδικασία ανέδειξε τη νέα Ν.Ε. που απαρτίζεται από τους :           

Γαγλία Ειρήνη, Δογάνη Αθηνά, Δουρή Δημήτριο, Ζαχαριάδη Γιάννη, Καρναβά Πόπη, Πολύζο Γιώργο και Τσαμπή Ελπίδα-Δήμητρα.

Με την ευκαιρία συγκρότησης μας σε σώμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ , που με  εντυπωσιακή και μαζική  συμμετοχή, μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και επένδυσαν σε εμάς τις ελπίδες τους για την ευρύτερη κινητοποίηση και συσπείρωση του κόμματος στην Ικαρία, τη διάχυση των θέσεων και των προτάσεών του  και συνάμα τη διεύρυνση των φίλων του στο νησί μας .

Φίλες και φίλοι, γνωρίζετε όλοι τις πρωτόγνωρες συνθήκες και δυσκολίες που περνάμε όλοι και ειδικά εμείς οι Ικαριώτες. Γνωρίζετε επίσης ότι αυτή τη δύσκολη κατάσταση διαχειρίζεται μια δεξιά κυβέρνηση που καθημερινα πηγαίνει δεξιότερα, με αποκλειστικη της φροντίδα την ακροδεξιά της συσπείρωση!

Είναι μια κυβέρνηση που απέδειξε και αποδεικνύει καθημερινά  την αδυναμία της να δώσει λύσεις στα προβλήματα ,ενώ αντιθέτως τα καταφέρνει μια χαρά στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών της στα μεγάλα συμφέροντα που την έφεραν στην εξουσία.

Σήμερα όλοι οι Ελληνες συνειδητοποιούν με οδυνηρό τρόπο , ότι εκείνοι που έριξαν τη χώρα στα βράχια και που διαχρονικά φέρουν την ευθύνη της χεοκοπίας της ,δεν μπορούν και δε θέλουν να αλλάξουν την καταστροφική τους πολιτική, που παραμένει σταθερά προσηλωμένη σε συμφέροντα εντελώς αντίθετα με τα αιτήματα του λαού ,για δουλειά , υγεία, παιδεία ,ελευθερία , δημοκρατία ισονομία και δικαιοσύνη! Η δεξιά μέσα σε δύο χρόνια επανέφερε στο προσκήνιο ως διεκδικούμενα ξανά, αιτήματα που είχαμε ως λαός κατακτήσει και εμπεδώσει και μας τα στέρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Σήμερα οι νέοι, οι κόρες και οι γιοι μας, κινητοποιούνται παντού ,διεκδικώντας τη ζωή τους σε ένα καλύτερο αύριο!

Γι’ αυτούς και μαζί με αυτούς και μεις, γιατί έχουμε  ευθύνη να δουλέψουμε για  ένα ασφαλές και αισιόδοξο μέλλον που θα μας χωράει  ολους !Categories: ΙΚΑΡΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: