Συνάντηση Επάρχου με τον ταξίαρχο και τον Διοικητή Ταγματάρχη του Τάγματος Εθνοφυλακής Ικαρίας

Συνάντηση είχε ο Έπαρχος με τον κύριο Ταξίαρχο και τον Διοικητή Ταγματάρχη του Τάγματος Εθνοφυλακής Ικαρίας. Ενημερώθηκε για την πορεία και την αναβάθμιση του Στρατοπέδου της Ικαρίας, η οποία θα είναι διαρκής. Ο Έπαρχος δεσμεύτηκε για παρεμβάσεις της αρμοδιότητας του με σκοπό την βατότητα του δικτύου προς το Στρατόπεδο και άλλα θέματα που αφορούν την συγκεκριμένη περιοχή.

Επισφραγίστηκε η άριστη συνεργασία της Στρατιωτικής Διοίκησης με το  Επαρχείο και θα είμαστε πάντα δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες στο γιγαντιαίο έργο που επιτελούν για την ασφάλεια του νησιού μας και του Έθνους γενικότερα.

Ακολούθησε συνάντηση με την Βουλευτή του Νομού μας κυρία Καλογερή. Ο Έπαρχος την ενημέρωσε για την πορεία των έργων, συμφώνησαν για κοινή στρατηγική για τα θέματα ακτοπλοΐας για τα νησιά μας φυσικά πάντα κάτω από συνεργασία της Περιφέρειας, ο Έπαρχος ανέλυσε το θέμα της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής της SKY EXPRESS που συνδέει Κρήτη και άλλα νησιά του Β. Αιγαίου και Θεσσαλονίκη. Να κάνει παρέμβαση στη Βουλή για επέκταση της επιδότησης του εισιτηρίου και στην Ικαρία λόγω του ότι έχουμε πολλούς λουόμενους από την Κρήτη που αδυνατούν να επισκεφτούν την Ικαρία εξαιτίας του πανάκριβου εισιτηρίου. Η Βουλευτής υποσχέθηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Έπαρχος άνοιξε τις εργασίες του τριήμερου συνεδρίου  «Ανάδειξη Τοπικών Πανηγυριών και Ευζωίας στην Ικαρία». Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ» ένα συνέδριο που αναδεικνύει τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα , τον τρόπο σκέψης των Ικαριωτών, την ευζωία-μακροζωία άλλη μια πανάξια εκδήλωση του συλλόγου του ΜΕΛΑ, που κάθε φορά μας κάνουν περήφανους για την επιλογή και την ανάδειξη των θεμάτων που αναδεικνύουν με συνέπεια και αγάπη για τον τόπο μας. Ένα μεγάλο μπράβο για τον σύλλογο του «ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΛΑ».

Και ένα μεγάλο μπράβο στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που στήριξε και υλοποίησε μια τέτοια δράση.Categories: ΙΚΑΡΙΑ

Tags: , ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: