Θα απέχει η ΕΠΣ Σάμου από τις εκλογές της ΕΠΟ

Θα απέχει η ΕΠΣ Σάμου από τις εκλογές της ΕΠΟ, σύμφωνα με ανάρτηση στο φβ της ΕΠΣ Σάμου, του προέδρου της Νίκου Βακάλη, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ η οποία πάρθηκε διαδικτυακά και ήταν ομόφωνη, όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Γιάννης Γρηγορακάκης .

Αναλυτικά

Σεβόμενος τα όσα έχω πει, τα όσα έχω γράψει και τα όσα έχω υπογράψει και που αφορούν στην πολυεπίπεδη και απροκάλυπτη παρέμβαση της Κυβέρνησης στο Αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο (εξωθεσμική επιβολή Προέδρου, φωτογραφική και εως και ρατσιστική διάταξη Νόμου με σκοπό τον αποκλεισμό άλλου υποψηφίου, κατάργηση Καταστατικών Διατάξεων, παρέμβαση σε Εκλογικές διαδικασίες και προσπάθεια πλήρους ελέγχου της Ομοσπονδίας, των Ενώσεων και των Σωματείων), αλλά και τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες…. φανερά και μη, καθιστούν αυτονόητη την αποχή της ΕΠΣ Σάμου και την δική μου σαν φυσική παρουσία ,απ τις επικείμενες Εκλογικές διαδικασίες. 

Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε και να συμπράξουμε σε οποιαδήποτε αντικαταστατική διαδικασία , που επιβάλλεται μονομερώς και χωρίς απόφαση της Γεν. Συνέλευσης. Δεν πρόκειται να παίξουμε κανέναν ρόλο σε καμιά κωμωδία, σε καμιά τραγωδία.

Οι κάθε είδους Εκλογές, είναι η ανώτατη δημοκρατική διαδικασία. Κάθε τι δε , που αφορά σ αυτές , αποφασίζεται και θεσμοθετείται , επίσης δημοκρατικά απ το σώμα των εκλεκτόρων. Είναι Ιερό Δικαίωμα και Υποχρέωση. Οι σύγχρονες προϋποθέσεις και το περιβάλλον που έχει επιβληθεί, αναιρεί κάθε έννοια των λέξεων αυτών. Μόνο λύπη…

Καλή επιτυχία σε όλους.

SamosSport

One thought on “Θα απέχει η ΕΠΣ Σάμου από τις εκλογές της ΕΠΟ

Σχολιάστε Ελεύθερα