ΣΕΝΙ:Αντιδεοντολογική συμπεριφορά της Υπεύθυνης Συντονισμού του Κ.Υ. Ευδήλου προς την πλειοψηφία των εργαζομένων

Τους τελευταίους μήνες, μέλη του Συλλόγου μας αλλά και μεμονωμένοι εργαζόμενοι που εργάζονται στο Κ.Υ. Ευδήλου, έχουν εκφράσει γραπτώς και προφορικώς την δυσαρέσκειά τους για κατ εξακολούθηση περιστατικά αντισυναδελφικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς από την πλευρά της  υπεύθυνης Συντονισμού και Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Ευδήλου.

Κάποια από αυτά τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί τόσο δημόσια όσο και υπηρεσιακά.

Παρόλα αυτά, όπως καταγγέλλουν συνεχώς οι εργαζόμενοι, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση  η συμπεριφορά αυτή, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να γίνει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους, αν και έχει κληθεί, προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα έντασης που έχει δημιουργηθεί.

Ο σύλλογός μας, αν και γνώστης της κατάστασης αυτής από την πρώτη στιγμή, επέλεξε να παρακολουθήσει το θέμα διακριτικά, ελπίζοντας πως και με την συγκρότηση της τριμελούς διοικούσας επιτροπής, η κατάσταση θα ομαλοποιούνταν.

Επειδή όμως η κατάσταση δεν δείχνει να εξομαλύνεται αλλά εξακολουθεί να ανατροφοδοτείται με προσβλητικές συμπεριφορές, απειλές και τρομοκράτηση των εργαζομένων,  ως σύλλογος

  • Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.
  • Σε κάθε περίπτωση νέας καταγγελίας για αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική συμπεριφορά εκ μέρους σας προς τους εργαζόμενους του ΚΥ, ο σύλλογός μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα των μελών του και θα αντιδράσει δυναμικά με βάση τις αποφάσεις των οργάνων του.

Σχολιάστε Ελεύθερα