Ν. Ηλιόπουλος σε Α. Πελώνη: Αντιμετωπίστε τη πανδημία και αφήστε τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κυβερνητική εκπρόσωπο.

Να αναλάβει τις ευθύνες της για τις τραγικές εξελίξεις στο χώρο της υγείας κάλεσε ο Ν. Ηλιόπουλος την κυβέρνηση απαντώντας σε σχετική δήλωση. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η κυβέρνηση που μετά από πέντε μήνες αποτυχημένο lockdown κατάφερε να αφήσει τα νοσοκομεία της Αττικής χωρίς διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ, συνεχίζει αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες της να τις πετά στους πολιτικούς της αντιπάλους. Αντί να αντιμετωπίζει τη τραγωδία της πανδημίας να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Και συνέχισε: «Οι εγκληματικές, όμως, ευθύνες του κου Μητσοτάκη δεν κρύβονται πια με φωνές και με ψέματα. Ας εξηγήσει στους πολίτες γιατί επιλέγει να μην προχωράει στην επίταξη των απαραίτητων ιδιωτικών κλινικών, στην συνταγογράφηση των τεστ και σε μέτρα προστασίας στα μέσα μεταφοράς και στους χώρους δουλειάς».

Για να καταλήξει: «Τελικά δε πρόκειται μόνο για μια ανέμελη και ανίκανη αλλά και για μια επικίνδυνη κυβέρνηση».

Είχε προηγηθεί δήλωση της Α. Πελώνη η οποία έγραφε -μεταξύ άλλων-:

«Ο κ. Τσίπρας […] επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την πιο κρίσιμη στιγμή. Ψέματα για τον αριθμό των Μ.Ε.Θ. που αυξήθηκαν από τις 557 επί των ημερών του στις 1.400 σήμερα, ψέματα για τις αντοχές του Ε.Σ.Υ., ψέματα για τις πορείες συγχρωτισμού στις οποίες δήθεν δεν διασπείρεται ο ιός

Την πιο δύσκολη ώρα, και ενώ από την αρχή της πανδημίας δεν έχει στηρίξει την κοινή προσπάθεια, το μόνο που βρίσκει τώρα να προτείνει είναι η Κυβέρνηση να κατεβάσει τα μολύβια».

LeftCategories: ΣΥΡΙΖΑ

Tags: , ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: