Συνάντηση του επάρχου Ικαρίας με τους εθελοντές πυροσβέστες

Συνάντηση με τον εθελοντικό σύλλογο πυροσβεστών είχε ο Έπαρχος στο Επαρχείο.Συζήτησαν τα θέματα πυρασφάλειας και τον σχεδιασμό. Ανησυχούν για την συντήρηση των οχημάτων.Επίσης ενημέρωσαν τον Έπαρχο για την καταστροφή από κεραυνό του κεντρικού μηχανήματος επικοινωνίας των ασυρμάτων και ζήτησαν βοήθεια χρηματική για την επιδιόρθωση του.

download

Επίσης κατέθεσαν κοινοποιημένη επιστολή προς το Επαρχείο απευθυνόμενοι προς τον Δήμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος διότι ο Δήμος έχει την αρμοδιότητα και τις χρηματοδοτήσεις των εθελοντικών κλιμακίων .

Θέλω να τονίσω ότι ο εθελοντικός σύλλογος πυροσβεστών είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες τις Επαρχίας βοηθούν κάθε φορά και είναι δίπλα στο έργο του Επαρχείου και ειδικά όταν προκύπτουν έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Άγρυπνοι με παρουσία παντού με ένα γιγαντιαίο αίσθημα εθελοντισμού και προσφοράς στον τόπο.Είναι υποχρέωση μας να τους στηρίζουμε και να τους κρατάμε ζωντανούς και μάχιμους για να ανταποκρίνονται περήφανα στο έργο που επιτελούν.

Επίσης ζήτησαν από τον Έπαρχο συγκεκριμένο χώρο να τοποθετήσουν τον οικίσκο που διαθέτουν όπου από εκεί να ανταποκρίνονται άμεσα και ταχύτερα στις αποστολές τους .Το Επαρχείο της επόμενες ημέρες θα διευθετήσει και αυτό το θέμα.

Επίσης ζήτησαν σε περίπτωση ανάγκης να χρησιμοποιούν επί πλέων το πυροσβεστικό όχημα του Επαρχείου και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και αυτό θα διευθετηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ &ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣCategories: ΙΚΑΡΙΑ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: