Ακατάλληλο νερό στο χωριό Γλαρέδο

Επιστολή του Επάρχου Ικαρίας στον Δήμαρχο Ικαρίας με θέμα το νερό στο Γλαρέδο. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στην Π.Ε Σάμου, στο τμήμα περιβαλλοντικής υγιεινής και υγειονομικού ελέγχου καθώς και στη Δειύθυνση περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.

Διαβάστε την επιστολή του Επάρχου

Κ.Δήμαρχε,

Είναι γνωστό σε εσάς ότι το νερό στο χωριό Γλαρέδο στον Άγιο Κήρυκο δεν είναι κατάλληλο, όχι μόνο για να το πιει κανείς αλλά ούτε καν για λάτρα. Σας έχουν γινει καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής και ως τώρα δεν ανταποκριθήκατε στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, το δε πρόβλημα διαιωνίζεται χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται για την υγεία των πολιτών.

Δεν μπορείτε να αντλείτε λάσπη από το πηγάδι (πηγή) στην περιοχή ΛΙΝΑΡΕ και να μην αποκαθιστά τυχών βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης που συνδέεται με την κανονική πηγή την μάνα.

Επίσης κ.Δήμαρχε δεν έχει γίνει για αρκετά χρόνια καθαρισμός της πηγής στην ΛΙΝΑΡΕ και ίσως χρειασθί να προβλέψετε αγορά και τοποθέτηση φίλτρου.

Η υγεία των πολιτών είναι πρωταρχικός σκοπός και είναι ευθύνη όλων μας να την προστατεύουμε, παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες σας προς αποκατάσταση του προβλήματοςCategories: ΙΚΑΡΙΑ

Tags:

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: