Θετική απάντηση στον έπαρχο Ικαρίας από το νοσοκομείο ΡΕΑ

Θετική απάντηση στον Έπαρχο Ικαρίας και Φούρνων από το νοσοκομείο ΡΕΑ την Επιστημονική Μαστολογική εταιρία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στο αίτημα του σχετικά με την έλευση της επιστημονικής ομάδας σε Ικαρία και Φούρνους για εξέταση όλων των γυναικών της Επαρχίας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Έπαρχε σας ευχαριστούμε πολύ για την επιστολή σας και το κάλεσμά σας.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να δούμε όλες τις λεπτομέρειες για την οργάνωση της εξόρμησης.»

Την σύμφωνη γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και την διαδικασία ανάθεσης του υποέργου «Βελτίωση –ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου δρόμου Θύμαινας – Κεραμυδούς στη νήσο Θύμαινα Φούρνων του Ν. Σάμου» υπέγραψε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Καλογήρου.

Δελτίο τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Τη σύμφωνη γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του υποέργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου δρόμου Θύμαινας – Κεραμυδούς στη νήσο Θύμαινα Φούρνων του ν. Σάμου», του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου δρόμου Θύμαινας – Κεραμυδούς στη νήσο Θύμαινα Φούρνων του ν. Σάμου», συνολικού προϋπολογισμού 813.204,94 ευρώ, υπέγραψε εχθές Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007 – 2013», αφορά στη βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου, διανοίξεις και τεχνικές παρεμβάσεις διαπλάτυνσης από τον οικισμό της Θύμαινας μέχρι και την Κεραμυδού.

Η κα Καλογήρου, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμφωνης γνώμης, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ταχύτατη ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν στην υλοποίηση ενός έργου που θα διευκολύνει τη μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής, αναβαθμίζοντας την ποιότητας ζωής τους.

Scan1
Scan10001


Categories: ΙΚΑΡΙΑ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: