Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει σκόπιμα, με δόλο τον κορωνοϊό για να κρατήσει τη χώρα στην καραντίνα»

Άδωνης Γεωργιάδης ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε φτηνή προπαγάνδα και λαϊκισμό, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί διαδηλώσεις με σκοπό να αυξηθούν τα κρούσματα του κορωνοϊού για να παραμείνει η χώρα σε καραντίνα και μετά να κατηγορεί την κυβέρνηση για αποτυχία στα μέτρα διαχείρισης της πανδημίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας την Παρασκευή 12 Μαρτίου στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης STATUS FM 107.7 είπε τέρατα.  Όπως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει διαδηλώσεις για να αυξηθούν τα κρούσματα και για να υπάρξει μεγαλύτερη δυσαρέσκεια του κόσμου. Είπε συγκεκριμένα:

«Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής.

 Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλοΓια να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα.

Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης», είπε σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: « Ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορωνοϊού».

Επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ακόμα μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κατέχει ακόμα τη θέση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας καλό θα ήταν επισήμως η κυβέρνηση να μας ενημερώσει εάν συμφωνεί με την άποψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπίμως και με δόλο μεταδίδει τον ιό και τον χρησιμοποιεί ως βιολογικό όπλο για να εκβιάζει την κυβέρνηση και τον λαό.

Αυγή

Σχολιάστε Ελεύθερα