Απάντηση του επάρχου Ικαρίας στον κύριο Σταμούλο

Κ. Σταμούλο με έκπληξη διαβάζω και παρακολουθώ όλα αυτά τα λιβελογραφήματα που την μια δημοσιεύεις στο διαδίκτυο και την άλλη τα περιφέρεις στα καφενεία πετώντας λάσπη φυσικά και ανυπόγραφα.

Αντιλαμβάνομαι την πικρία που σε διακατέχει διότι η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν σας όρισε τακτικό μέλος κατ’ αρμοδιότητα της στο συμβούλιο του λιμενικού ταμείου, φυσικά σε τίμησε τοποθετώντας σε σαν αναπληρωματικό μέλος. Τότε έστειλες μια επιστολή παντού και γνωστοποίησες την παραίτηση σου, εγώ κ. Σταμούλο που εμπλέκομαι; Που με θράσος απύθμενο αναφέρετε το όνομά μου; Εγώ σας όρισα αναπληρωματικό; Ούτε ασχολήθηκα με τον επαγγελματισμό σας, την καριέρα σας, ούτε με πολιτικά κόλπα που ισχυρίζεστε ότι εφαρμόσαμε. Αν παρά ταύτα υπάρχουν αποδείξεις στα αντίθετα απ’ αυτά που αναφέρω σας προκαλώ να τα δώσετε στην δημοσιότητα αλλιώς θα ακολουθηθεί η διαδικασία, λάσπη στον ανεμιστήρα δεν θα πετάτε ούτε ψευδώς θα σπιλώνετε συνειδήσεις.

Τις τεχνικές σας γνώσεις για τον ασφαλτοτάπητα καλό θα ήταν να τις καταθέσετε στην τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας και στην Αντιπεριφέρεια και αν κατά την άποψη σας ο Έπαρχος έχει ευθύνη, στον εισαγγελέα για απόδοση ευθυνών, εσείς δεν αποδίδετε ευθύνες.

Είστε ένας επαγγελματίας λασπολόγος και περισσότερο παρεξηγημένος διότι όταν ο άνθρωπος είναι ανημέρωτος είναι και επικίνδυνος.

Και ερωτώ εδώ που εμπλέκεται το όνομα σου κ. Σταμούλο στην επιστολή που έστειλα στις 26-1-2015, μήπως τελικά σε εκφράζει η επιστολή και τώρα επιπλεύσατε; Για λάσπη κατ’ επάγγελμα που ίσως ρίχνατε πριν; Και η επιστολή μου η συγκεκριμένη ξεθαλαμώνει κάτι τέτοιους σαν εσάς και ξαναρωτάω έτσι είναι;

Όσο για το  αν τα έργα εκτελούνται με προηγούμενα κονδύλια πως το γνωρίζετε αυτό; Από πού έχεις πληροφόρηση; Αφού δεν γνωρίζεις την πόρτα του Επαρχείου, κακούς συμβουλάτορες έχεις που με παραπληροφόρηση σε εκθέτουν και σε ρεζιλεύουν. Καλά θα ήταν πριν γράψεις ασυναρτησίες να έχεις την σωστή πληροφόρηση διότι ο κόσμος παρακολουθεί και κρίνει.

Στην παράγραφο την αρχική της επιστολής σου ανέφερες ότι είμαι περιφερειακός σύμβουλος και ότι παράτυπα αναφέρω Έπαρχος στην επιστολή στις 26-1-2015 αλλά συγχρόνως αναιρείς τα ίδια τα γραφόμενα σου και ομιλείς ίσως για μια μη κοινοποιημένη απόφαση, δηλαδή έχεις φτάσει στο σημείο η εμπάθειά σου να έρχεται και να αναιρεί ίσως την πραγματικότητα που δεν αποδέχεσαι εσύ και μερικοί άλλοι που τους στεναχωρεί ότι ο Παμφίλης είναι Έπαρχος.

Ενημερωτικά λοιπόν κ. Σταμούλο, είμαι Έπαρχος με Φ.Ε.Κ. αριθμός φύλλου 3524/ 30-12-2014 σας κοινοποιώ και το Φ.Ε.Κ. πιστεύω λοιπόν να έχω το δικαίωμα να στείλω μια επιστολή ή να υπογράψω μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία που αναφέρω, δηλαδή έναν μήνα αργότερα και εδώ ανακόλουθος και παρεξηγημένος παρουσιάζεστε. Η ενημέρωση σας είναι ελλιπής την χρειαζόσαστε αλλά αν η εμπάθεια σας, σας εμποδίζει να γράφετε αλήθειες δικό σας πρόβλημα, όχι του πολίτη που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και γνωρίζει την αλήθεια, η παραπληροφόρηση που επιχειρείτε προσβάλει τον κόσμο.

Επίσης σου κάνω γνωστό ότι ο Έπαρχος κινείται με το υπηρεσιακό όχημα όπου οι περιστάσεις το απαιτούν νύχτα και μέρα. Τα φτηνιάρικα όχι σε εμένα αλλού ψάξε να κάνεις τον πονηρό, τα δε χιλιόμετρα που κάνω καθημερινά δεν ξεπερνούν τα 30 εκτός φυσικά και όποτε χρειαστεί να είμαι στη Βόρειο Ικαρία ή στους Φούρνους και τη Θύμαινα, εκεί έχουμε ναυτικά μίλια.

Επισκεφτείτε τα βενζινάδικα πόσες φορές πληρώνω την βενζίνα του υπηρεσιακού που κινούμαι για να μην αγγίζω καθόλου την ποσότητα καυσίμων που δικαιούται το Επαρχείο για να κινούνται τα οχήματα του και τα μηχανήματα ανά πάσα στιγμή για τον τόπο και τον πολίτη και αν σας ενδιαφέρει ευχαρίστως να σας δώσω τις αποδείξεις όχι τιμολόγια. Ρωτήστε πόσα χιλιόμετρα κάνει ο Δήμαρχος κάθε μέρα ερχόμενος από Ευδηλο, 80.

Τα σάπια σας αλλού εγώ από κάτι τέτοιους σαν και εσένα δεν μασάω, τι να κάνω δεν μας έφταναν τα χιλιάδες προβλήματα της Επαρχίας πρέπει να ασχολούμαστε και με τον κατ’ επάγγελμα λασπολόγο. Το δε κουτί της Πανδώρας ξέρω να το ανοίγω κ. Σταμούλο να συγχωράτε τον Ηλία τον Τσιμπίδη και τον Αριστείδη τον Κουμιώτη………………….συνεχίστε.

Κ. Σταμούλο θα δημοσιεύσω την επιστολή που στείλατε στην αποκεντρωμένη όταν μάθατε ότι σας έβαλαν αναπληρωματικό στο Δ.Σ. του λιμενικού ταμείου, τότε λοιπόν κατέφυγα στην Αστυνομία για να σας κάνουν συστάσεις να σταματήσετε την δια περιφοράς λάσπη που πετούσατε με υπογραμμένα και ανυπόγραφα κείμενα κατά το πρόσωπό μου δεν σας υπέβαλα μήνυση παρά την λάσπη και τις αερολογίες και ήταν επιλογή μου.

Επίσης να σας κάνω γνωστό διότι και εδώ είστε ανημέρωτος ότι ο Παμφίλης  ο Έπαρχος πάντα έπαιρνε έναν μισθό και το 1999-2002 και τώρα. Εγώ δεν ήμουν σαν τους αντιδημάρχους πριν τον Σταυρινάδη που έπαιρναν και την σύνταξή τους και τον μισθό τους.

Κλείνοντας την επιστολή μου και απάντηση έχω να σας πληροφορήσω τα εξής:

Ο Έπαρχος κρίνεται από τον πολίτη της Επαρχίας καθημερινά για την παρουσία του, την απόδοση των εργασιών, την προσπάθεια του για τον τόπο, τις συνεργασίες του, τις προτάσεις του μόνο αποκλειστικά για το συμφέρον της Ικαρίας και των πολιτών και με εξαντλητικά ωράρια και πλήρη ενημέρωση των κινήσεων του Επαρχείου στα Μ.Μ.Ε.

Κρίμα που δεν μπόρεσα να εξυπηρετήσω τα συμφέροντά σου για να γίνεις πρόεδρος του λιμενικού ταμείου, δεν είχα αυτήν την δυνατότητα ούτε και την δύναμη.

Το λιμενικό ταμείο έχει ένα άξιο πρόεδρο τον Γιώργο τον Κρητικό δημοκρατικά εκλεγμένο όπως και το Δ.Σ. με προσφορά ο κάθε ένας στον τόπο ξεχωριστή και άμισθη κανένας δεν πληρώνεται.

Την δική σου προσφορά δεν συναντάμε πουθενά, μόνο φιλοσοφίες, κριτική που άλλα δείχνουν προς τα έξω.

Μετά λύπης μου σας γνωρίζω ότι τον Έπαρχο θα τον συναντάτε μέρα και νύχτα παντού με το υπηρεσιακό όχημα δεν θα ζητάω δελτίο κινήσεως από εσάς.

Θα επιβλέπω, θα παρεμβαίνω, θα διεκδικώ, θα αποφασίζω, θα εκτελώ για την Επαρχία και μόνο.

Έπαρχο με κηδεμονία κάτω από την άρρωστη αντίληψη κάποιων δεν θα σας κάνω το χατίρι να το πετύχετε.

Και έτσι θα συνεχίσω να συναντώ όλους τους πολίτες, να αντιμετωπίζω κατά δύναμη τα προβλήματά τους, να μην αφήνω τίποτα να πάει χαμένο για τον τόπο.

Όπως μου έδωσαν την εντολή θα πράξω αυτά που πρέπει να κάνω πιείτε προκαταβολικά σόδα, για να μπορείτε να βλέπετε τα οχήματα του Επαρχείου μέρα και νύχτα, όταν οι ανάγκες και οι περιστάσεις το απατούν επίσης και τα μηχανήματα και την παρουσία μου. Όπως επίσης και οι γνωστοί σύμβουλοι σου που βλακωδώς σε τροφοδοτούν με παραπληροφόρηση όπως έκανες και τότε στην συγκέντρωση την προεκλογική του Σταυρινάδη στην πλαγιά όπου ήσουν υποψήφιος του συνδυασμού του.

Κοιμηθείτε λοιπόν κ. Σταμούλο, κάτω από την εμπάθεια σας, την παρεξηγημένη προσωπικότητα σας, τις κολλημένες αντιλήψεις σας, τη μηδενική σας προσφορά, την δηλητηριώδη και απρεπή στάση σας που πλησιάζει την έρευνα ψυχιατρικής παρακολούθησης, τις ύβρεις που αντιλαμβανόμαστε τον λόγο που τις εκτοξεύετε και κάποια στιγμή επιχειρείστε να κάνετε και καμιά αυτοκριτική.

Καλή σας νύχτα κ. Σταμούλο.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  1. Η από 19-8-2014 επιστολή του Σταμούλου Νικολάου
  2. Το Φ.Ε.Κ. αρ φύλλου 3524/30-12-2014

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣCategories: ΙΚΑΡΙΑ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: