Δελτίο τύπου του επάρχου Ικαρίας

Συνάντηση με τον Ταξίαρχο και τον Διοικητή του Τάγματος Ικαρίας είχε Έπαρχος, συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την στρατιωτική δύναμη του νησιού, αυτά που μπορεί να βοηθήσει η Περιφέρεια και το Επαρχείο.

Ο Έπαρχος ζήτησε και την αρωγή του στρατού, για την εφετινή αντιπυρική περίοδο, η οποία είναι και ήταν πάντα δεδομένη. Επισφραγίστηκε για άλλη μια φορά η άριστη συνεργασία του στρατού με την Περιφέρεια και το Επαρχείο και φυσικά θα είμαστε δίπλα σε κάθε αίτημα τους και σε κάθε θέμα που τους αφορά.

Επίσης γίνεται μια προσπάθεια από την Αντιπεριφέρεια Σάμου και τον Αντιεριφερειάρχη κ. Κατρακάζο και το Επαρχείο της Ικαρίας για την εύρεση και καταγραφή των Σαμίων, Ικαριωτών και Φουρνιωτών οι οποίοι ζουν και προοδεύουν μακριά από την πατρίδα μας ούτως ώστε να αλληλοενημερώνονται για να ενεργοποιούνται για τον κοινό στόχο όλων μας την πρόοδο των νησιών μας.

Το Επαρχείο θα ενημερώσει του Ικαριώτες απανταχού Αμερική και Αυστραλία και θα βοηθήσει σ’ αυτό το ξεκίνημα να συσφίξουμε τις σχέσεις μεταξύ μας χτίζοντας αυτήν την μεγάλη Γέφυρα, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει στον τόπο.  Categories: ΙΚΑΡΙΑ

Tags:

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: