Δελτίο τύπου του επάρχου Ικαρίας

Από το Επαρχείο τοποθετήθηκε βαρύ μηχάνημα στο Επαρχιακό δίκτυο έως το χωριό Κουνιάδοι για να καθαριστεί το δίκτυο από καταπτώσεις μπαζών και βράχων, η πρώτη φάση της παρέμβασης ολοκληρώθηκε και άμεσα θα σταλεί δεύτερο μηχάνημα μικρότερο να καθαρίσει τα μπάζα που είναι επί του ασφαλτοτάπητα και που δεν μπορούν να συλλέξουν με μεγάλο μηχάνημα.

Ο ‘Έπαρχος το Σάββατο προσκλήθηκε στη συνέλευση που διοργάνωσε ο εξωραϊστικός σύλλογος « Αριστείδης» στον Εύδηλο με θέματα που αφορούν το Δημοτικό Διαμέρισμα Ευδήλου.

Την Κυριακή η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου επισκέφτηκε την Ικαρία όπου είχε συνεργασία με τον Έπαρχο, το απόγευμα αναχώρησαν για Φούρνους και Θύμαινα όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο ο οποίος τους ενημέρωσε για τα έργα. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Έπαρχο την Θύμαινα όπου εγκατέστησε  η κ. Καλογήρου τον εργολάβο για το οδικό τμήμα που πρόσφατα, με προσωπική της παρέμβαση, το έργο δημοπρατήθηκε και δίνει διέξοδο και ανάπτυξη απαραίτητη για το νησί της Θύμαινας στον Δήμο Φούρνων.

Σχολιάστε Ελεύθερα