Δελτίο τύπου του επάρχου Ικαρίας

Μετά από προσπάθειες του Επαρχείου και φυσικά τον καλό χειρισμό από πλευράς Αντιπεριφέρειας κατακυρώθηκε με απευθείας ανάθεση παγιδοθεσία και ψεκασμός των ελαιοδέντρων στην Επαρχία της Ικαρίας. Αν και από το Επαρχείο ζητήθηκε να αναλάβει εργολάβος ντόπιος, κανένας δεν προσφέρθηκε να αναλάβει την εργολαβία. Με αποτέλεσμα να έρθει συνεργείο από τη Σάμο για να αναλάβει και τον ψεκασμό στην Ικαρία.

Αυτό το αναφέρω διότι πολλά παράπονα ακούγονται, αλλά τη στιγμή που επί πληρωμή προτιμούμε ντόπιους εργολάβους δεν ανταποκρίνεται κανένας. Είχε να γίνει ψεκασμός αρκετά χρόνια πριν και η Ικαρία ήταν περιέργως εκτός σχεδιασμού από την προηγούμενη Περιφερειακή Διοίκηση.

Ο ψεκασμός θα ξεκινήσει περίπου τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου.

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε στον Έπαρχο η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία –Ίαση- Στήριξη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. όπου κατόπιν προσκλήσεως τους από την Περιφέρεια Βορείου Αιγάιου-το Επαρχείο της Ικαρίας, επισκέφτηκαν τα νησιά Ικαρία και Φούρνους και εξέτασαν περίπου 400 γυναίκες στην Ικαρία και στο νησί των Φούρνων.

Το ραντεβού ανανεώθηκε ξανά με τον Πρόεδρο τον κ. Ξεπαπαδάκη για του χρόνου όπου σκοπός του Επαρχείου είναι να μην μείνει καμία γυναίκα στην Επαρχία που να μην έχει υποβληθεί σε μαστολογικό προληπτικό έλεγχο.

 Διαβάστε την ευχαριστήριο επιστολή

unnamed


Categories: ΙΚΑΡΙΑ

Tags:

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: