Δελτίο τύπου του επάρχου Ικαρίας

Μετά από ενημέρωση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προς τον Έπαρχο ανακοινώνεται ότι με προσωπική παρέμβαση του Υπουργού και εντολή του θα καταπλεύσει στις 2 Ιουλίου του 2015 ένα αρματαγωγό και ένα οχηματαγωγό σκάφος στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου. Το αρματαγωγό θα αποβιβάσει οχήματα και μηχανήματα για την κατασκευή του δρόμου Μαγγανίτη –Καρκινάγρι, το δε οχηματαγωγό θα μεταφέρει τα ερπιστριοφόρα οχήματα της μονάδας 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (ΕΤΜΧ) στο Καρκινάγρι.

Θέλω να επαινέσω αυτή την γιγαντιαία απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου, ότι μου υποσχέθηκε άρχισε αμέσως την υλοποίησή, ενός τέτοιου έργου απαραίτητου για την ανάπτυξη των περιοχών, ενός έργου που ήταν όνειρο ζωής και ανάγκης για τους κατοίκους της Ικαρίας.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την άφιξη της αποστολής και είμαι σίγουρος ότι η δύο του μηνός θα είναι μια επιπλέον ιστορική ημέρα για την Ικαρία μας, ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό και η Περιφέρεια κα το Επαρχείο θα σταθούν δίπλα σ’ αυτή την γιγαντιαία επιχείρηση της κατασκευής του οδικού τμήματος Καρκινάγρι-Μαγγανίτη και θα διαθέσουμε τις υπηρεσίες του Επαρχείου στη διάθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σχολιάστε Ελεύθερα