Δελτίο τύπου του επάρχου Ικαρίας

Επειδή επιχειρείτε μια διαστρέβλωση της αλήθειας προσχεδιασμένη  και λίγο η πολύ δεν μας αφορά από πού προέρχεται ενώ γνωρίζουμε θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω σχετικά με την δήλωση μου στο ΜΕGA εχθές το πρωί για έλλειψη καυσίμων στην Ικαρία.

Μετά από έρευνα που έγινε από το Επαρχείο το πρωί προς όλα τα βενζινάδικα της Επαρχίας ρωτήθηκε το κάθε πρατήριο ξεχωριστά,

Επικοινωνήσαμε με το βενζινάδικο του Κυρίου Ζαούτη όπου ο υπάλληλος μίλησε με κάποια Κυρία όπου μας ανέφερε ότι η βενζίνη τελείωσε και περιμένουν, στην συνέχεια με τον Κύριο Τσαπαλιάρη στο Αυλάκι όπου ανέφερε ότι έχει έως σήμερα το βράδυ, καθώς και με τον Κύριο Τσακωνίτη ο οποίος δεν είχε καύσιμα,  ο Κύριος Παύλος στο Κραβόσταμο έχει μόνο 200 λιτρ. πετρέλαιο, ο Κύριος Φράγκος στο Φλες δεν απαντούσε πιθανόν κλειστό το πρατήριο, ο Κύριος Ελευθερίου κλειστό δεν είχε, και ο Κύριος Κέφαλος στο Ξυλοσύρτη είχε έως σήμερα το απόγευμα, μόνο ο Κύριος Κατές στις Ράχες έχει καύσιμα όπου το δήλωσε στο Επαρχείο.

Κατά δήλωση τους αναμένουν το καραβάκι για ανεφοδιασμό την Παρασκευή .

Άμεσα ενημερώθηκε το γραφείο της Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με έγγραφο από τον Έπαρχο το οποίο δίνω στην δημοσιότητα δεν επιχειρήθηκε καμιά προσπάθεια να πληγή ο τουρισμός στο νησί.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούσαμε, για να ανεφοδιασθεί το νησί αμεσότατα με την έλευση του πλοίου ανεφοδιασμού .

Η Περιφερειάρχης άμεσα με επιστολή της προς τον αρμόδιο Υπουργό ζήτησε την έλευση του πλοίου για να ανεφοδιασθεί το νησί άμεσα.

Μπορεί η αλήθεια καμιά φορά να δημιουργεί προβλήματα σε αυτούς που δεν θέλουν να την ακούν, δικό τους πρόβλημα.

Δηλώνω εδώ ότι μετά την παρέμβαση της Περιφερειάρχη ο Υπουργός  συνεννοήθηκε με τις εταιρίες προς διευκόλυνση των πρατηριούχων στις πληρωμές τους απέναντι στα πρατήρια και φυσικά την άμεση τροφοδότηση των νησιών το δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΜΕGA χθες .

Το αποτέλεσμα λοιπόν Κύριοι μετράει και αυτός είναι ο σκοπός μας.

Η ευθύνη λοιπόν για την Επαρχεία είναι ευθύνη όλων μας, μακριά από συγκεκριμένες γνωστές κραυγές .

Σχολιάστε Ελεύθερα