Δελτίο τύπου του Επάρχου Ικαρίας

Συνάντηση είχε ο Έπαρχος με τον υπεύθυνο δρομολογίων της Δωδεκάνησος (καταμαράν) ναυτιλιακής εταιρίας σχετικά με τον νέο προγραμματισμό των δρομολογίων του καταμαράν που συνδέει το Βόρειο Αιγαίο με το Νότιο Αιγαίο. Έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις και προτάσεις προς την καλύτερη εξυπηρέτηση της Ικαρίας και προώθηση μέσω της εταιρίας.

Επίσης επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Κατρακάζο για να συζητηθούν και να αποτυπωθούν οι προτάσεις των νέων δρομολογίων του καταμαράν για την ερχόμενη περίοδο.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες κατασκευής των δύο τοιχίων αντιστήριξης του Επαρχιακού δικτύου το ένα στον «Κακοπέρατο» μεταξύ Αγίου Κηρύκου και χωριού Ξυλοσύρτη και το δεύτερο στην περιοχή μεταξύ του χωριού Μηλιωπό και Καραβοστάμου. Εφιστούμε πάντα την προσοχή των οδηγών.

Αποκατεστάθη το προσωρινό πρόβλημα που μας προέκυψε στην διάνοιξη του οδικού τμήματος Καρκιναγρίου προς Μαγγανίτη έργο που εκτελείται από την ΜΟΜΑ, αφαιρέθηκαν οι ποριές που είχαν τοποθετηθεί επί της οδού από τους τοπικούς κτηνοτρόφους για την προστασία των καλλιεργημένων εκτάσεων του Μαγγανίτη από τα κατσίκια. Αυτό έγινε κατόπιν προφορικής συνεννόησης του Έπαρχου με τους κτηνοτρόφους οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν.     

Σχολιάστε Ελεύθερα