Επιστολή του επάρχου Ικαρίας στο δήμαρχο Φούρνων

Η επιστολή αφορά τις παρεμβάσεις στο νέοκατασκευαζόμενο δίκτυο Θύμαινας-Κεραμειδούς.

Η Επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Δήμαρχε

Στη Θύμαινα όπου κατασκευάζεται από την Περιφέρεια το οδικό τμήμα που συνδέει την Θύμαινα τον (οικισμό) με την Κεραμειδού παρατηρούνται μερικά προβλήματα που έχουν σχέση με την διάνοιξη του οδικού τμήματος.

Κύριε Δήμαρχε να σταλεί ο μηχανικός του Δήμου και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και να μεριμνήσουν με τον εργολάβο την αποκατάσταση αυτών. Δηλαδή έχει στενέψει η είσοδος, η στροφή που ξεκινάει το οδικό τμήμα προς τον Άγιο Νικόλα να διαπλατυνθεί, επίσης να κατασκευασθεί πρόσβαση προς τα παρακείμενα μαντριά όπου έχει αποκοπεί η σύνδεσή τους με το οδικό τμήμα λόγω της δημιουργίας των μεγάλων πρανών που δημιουργήθηκαν κατά την διάνοιξη. Να καθαριστεί το ρέμα προς την κεραμειδού που μπαζώθηκε, να φτιάξουν το δρομάκι προς τη θάλασσα για να πηγαίνουν το παιδί με ειδικές ικανότητες και επίσης να φτιάξουν τα τσιμεντάκια για να περνάει το αναπηρικό καροτσάκι μπροστά από του Καλύμνιου.

Επίσης να ανοίγει κάθε πρόσβαση προς τον οικισμό και τα σπίτια προς αποφυγή τοπικών προβλημάτων με την κατασκευή του έργου, είμαστε εκεί και κάνουμε ένα σοβαρό αναπτυξιακό έργο για την θύμαινα.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε ότι άλλο πρόβλημα δεν γνωρίζω και όταν έρθει το γκρέιτερ να ενημερωθώ άμεσα για να γίνει ένας καθαρισμός στον δρόμο προς τον Άγιο Νικόλα.

Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που έχουμε κ. Δήμαρχε και περιμένω άμεσα για την παρέμβασή σας.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

Σχολιάστε Ελεύθερα