Απάντηση του ΚΚΕ στον Στουρνάρα για τις «παλαιοκομματικές νοοτροπίες

Στην αντεπίθεση πέρασε το ΚΚΕ την Τετάρτη, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τις κινητοποιήσεις και τις «παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ». 

«Παλαιοκομματισμός είναι αυτό που ζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός. Η ανεργία, η φτώχια, οι εξοντωτικοί φόροι, η επιστράτευση, τα ΜΑΤ. Και αυτά τα εκφράζετε και τα υπερασπίζεστε εσείς κύριοι της συγκυβέρνησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, σημειώνοντας:

«Το ΚΚΕ βρίσκεται απέναντί σας με το δίκιο και τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων, των νέων, όλου του λαού».

Την Τρίτη, ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με κύρια θέματα τα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις και ζητήματα σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους.

Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών και των ναυτεργατών, ο υπουργός Οικονομικών επέρριψε ευθύνες στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων σήμερα και τις προηγούμενες μέρες είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε Ελεύθερα