Διαδικτυακό Forum Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021 με τη συμμετοχή πλήθους Αυτοδιοικητικών

Το ITN News Web TV από τις 8 έως τις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει το 15νθήμερο Forum Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021 με ζωντανές εκπομπές με τη συμμετοχή πλήθους Αυτοδιοικητικών.

Στο Forum θα συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές από όλες τις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας και των εμπλεκόμενων φορέων. Υλοποιείται εν όψει και της επερχόμενης έκθεσης Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 14 με 16 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Σκοπός του Forum είναι η ανάδειξη των νησιωτικών τουριστικών προορισμών. Να ανιχνευθούν και να επισημανθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νησιού, τα στοιχεία που διαφοροποιούν κάθε περιοχή και την ισχυροποιούν απέναντι στον ανταγωνισμό. Να συζητηθούν οι δυνατότητες για επιμέρους ανάπτυξη δραστηριοτήτων, δράσεων, πρωτοβουλιών που μπορούν να ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν και να επεκτείνουν την τουριστική σεζόν. Η συζήτηση κρίνεται εξαιρετικά σημαντική, καθώς η πανδημία έχει προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην ταξιδιωτική κίνηση στην χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως με αποτέλεσμα να απαιτούνται δράσεις για την τουριστική ανάκαμψη.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 10:45 με εξέχουσες παρουσίες που είναι οι εξής:

  • 10:45 Υπεύθυνος Τουρισμού Μυτιλήνης Τσακίρης Παναγιώτης
  • 11:05 Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Λέσβου Αφροδίτη Βατή     
  • 11:30 Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης
  • 12:00 Δήμαρχος Ικαρίας Καλαμπόγιας Νικόλαος
  • 12:20 Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου Νικόλαος Βακάκης   
  • 12:50 Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου Δέσποινα Κάϊλα
  • 13:10 Αντιδήμαρχος Χίου Κώστας Βεργίνας & Εκπρόσωπος Φορέα Τουρισμού Χίου Μαϊστράλη Αντιγόνη
  • 13:40 Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Στ. Δανιήλ
  • 14:10 Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών, κ. Κώστας Βρατσάνος

Το Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , του ΕΟΤ και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών.

Τις συζητήσεις του Forum θα συντονίσει ο Διευθυντής του ITN News και CEO της Mact Media Group, δημοσιογράφος κύριος Γεώργιος Καραχρήστος.

Κατά τη διάρκεια, αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr.

Οι εκπομπές του Forum Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021  θα μεταδοθούν live από το ZOOM, τη σελίδα στο Facebook και μέσω του καναλιού της Mact Media Group στο youtube.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή στο Facebook

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σχολιάστε Ελεύθερα