Για το 2021 αναβάλετε το Lesvos Food Fest

Την αναβολή του φετινού φεστιβάλ Lesvos Food Fest 2020 για το 2021 ανακοίνωσαν ομόφωνα ο κεντρικός διοργανωτής, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου και οι συνεργαζόμενοι εταίροι του φεστιβάλ.

Όπως τονίζουν “Με μεγάλο προβληματισμό όσον αφορά τόσο στην προστασία της υγείας του κοινωνικού συνόλου όσο και στο μέλλον του τουρισμού και των επιχειρηματικών κλάδων που συνδέονται με τη φιλοξενία, αποφασίσαμε την αναβολή του Lesvos Food Fest όπως αυτό έχει προγραμματιστεί, για το 2021. Τόσο οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας που αφορούν συναυλίες και φεστιβάλ όσο και το περιεχόμενο του φεστιβάλ που αφορά συναθροίσεις και προσφορά φαγητού, μας αποτρέπει από το να πάρουμε πρωτοβουλίες που δεν συνάδουν με την κρισιμότητα της παρούσας κατάστασης όπως περιγράφεται από τους εξειδικευμένους επιστήμονες. Για τους λόγους αυτούς ελήφθη ομόφωνη απόφαση για την πραγματοποίηση του 4ου Lesvos Food Fest από Κυριακή 4 έως Κυριακή 11 Ιουλίου 2021. Το πρόγραμμα του 4ου Lesvos Food Fest, οι περιοχές που συμμετέχουν, καθώς και το περιεχόμενο είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ http://www.lesvosfoodfest.com στα ελληνικά και αγγλικά, ενώ η σελίδες μας στα social media θα κοινοποιούν ενημερώσεις και νέα για το φεστιβάλ. Θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για όλους μας, ας το αξιοποιήσουμε δημιουργικά και ας στηρίξουμε τα δικά μας προϊόντα τις Λεσβιακές επιχειρήσεις και τους δικούς μας ανθρώπους για να πάμε μαζί ένα βήμα μπροστά.”

Ο κεντρικός διοργανωτής Φορέας Τουρισμού Μολύβου και οι συνεργαζόμενοι εταίροι, Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, Κοιν.Σ.Επ. ΜΟΔΟΥΣΑ, Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου, Σύλλογος Ξενοδόχων Πλωμαρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας, Σωματείο Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου, Πολιτιστικός Σύλλογος Στύψης, Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Προοδευτική Σκάλα Καλλονής, Πολιτιστικός Σύλλογος Λαφιώνας « Άγιος Αλέξανδρος» και το Βιβλιοπωλείο «Book & Art».

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα