Η Νέα Δημοκρατία για την Συνέντευξη τύπου της υπ. πολιτισμού και τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία προσπαθώντας να αποκρούσει την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τη Συνέντευξη Μενδώνη φέρνει στη μνήμη μας μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στη Βενεζουέλα, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντα, ο Τσίπρας είχε συναινέσει στο να μείνει στο σκοτάδι, ενώ στην πραγματικότητα για να μην δημιουργηθεί χάσμα στις σχέσεις των δύο χωρών είχε πει απλά να διευθετηθεί σιωπηρά. Τελοσπάντων σε αυτό ας απαντήσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Δε μπορεί όμως κάθε φορά που κάτι γίνεται στην Ελλάδα και αφορά την ίδια μας την χώρα να πηγαίνουμε σε άλλες χώρες και να λέμε για αυτό τι έχετε να πείτε. Γιατί έτσι μπορούμε να βρούμε αντίστοιχα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στην ουγγαρία του Όρμπαν ή σε άλλες χώρες που υπάρχει ακροδεξιά εξουσία, γιατί αυτό εκπορσωπεί η Νέα Δημοκρατία και να κάνουμε συγκρίσεις. Ο Λιγνάδης ήταν επιλογή της Κυβέρνησης, τώρα το εαν γνώριζε η υπουργός τις περίεργες σεξουαλικές ορέξεις του ηθοποιού, που είναι κατηγορούμενος βέβαια και όχι καταδικασμένος ακόμα, και αυτό ας το ψάξει η δικαιοσύνη λέμε εμείς.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η μόνη απόπειρα συγκάλυψης- και είναι γνωστή στο πανελλήνιο- είναι η απόπειρα που έκανε ο κ. Τσίπρας, εγγράφως μάλιστα, να μείνει στο σκοτάδι η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας. Είναι πραγματικά θλιβερή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσει κομματικό χρώμα σε μια υπόθεση η οποία θα έπρεπε να βρίσκει ενωμένο τον πολιτικό κόσμο απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Η κυβέρνηση ήταν εκείνη που μέσω της ημερίδας με θέμα «Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», ενθάρρυνε τα στόματα να ανοίξουν. Και θα λάβει κάθε θεσμικό μέτρο ώστε να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Οσο για τις συγκεκριμένες υποθέσεις που έχουν έρθει στο φως, το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και όλες οι κρατικές υπηρεσίες είναι στη διάθεσή της.

Σχολιάστε Ελεύθερα