Ανακοινώσεις του Δήμου Ικαρίας

Ανακοίνωση για την νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου

Την Κυριακή 14.2.2021, νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας αναδείχθηκε, ύστερα από την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου κ. Βασιλείου Κακόγιαννου, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Παναγιώτης Καραγιαννάκης. Την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου υπό την προεδρεία του κ. Β. Κακόγιαννου εξήρε το σύνολο του σώματος, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία τους έως τώρα.

Κατόπιν με τις 15 και 16/2021 αποφάσεις Δημάρχου Ικαρίας κ. Νικόλαου Καλαμπόγια ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ραχών ο κ. Βασίλειος Κακόγιαννος και Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Επικοινωνίας, Παιδείας κι Αθλητισμού ο προκάτοχός του και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Σωτήριος Πολίτης.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα!

Ανακοίνωση που αφορά τα σχολεία

Λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και της εκδήλωσης χιονοπτώσεων σε πολλά σημεία του νησιού, όλες οι σχολικές μονάδες (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) του Δήμου Ικαρίας θα παραμείνουν κλειστές και για αύριο Τετάρτη 17.2.2021.Categories: ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΙΚΑΡΙΑ

Tags: ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: