Μπόγρης, Αγραβάνης, Μάντζαρης στην Ικαρία

Στην Ικαρία για το 4ο σεμινάριο καλαθοσφαίρισης θα βρεθούν στις 19 με 21 Ιουλίου οι Γιώργος Μπόγρης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης καθώς επίσης και ο γυμναστής του Ολυμπιακού Αντρέας Γκατζούλης.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές…

«Το Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης με τον τίτλο «Μπογρίνιο» φέτος αλλάζει οικοδεσπότη. Μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις υπό την σκέπη του τμήματος καλαθοσφαίρισης του «Ικάρου» τα ηνία αναλαμβάνει η νεοσύστατη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης «Πράμνος».

Από 19 Ιουλίου μέχρι και τις 21 του ίδιου μήνα τα παιδιά από 7 έως 17 ετών θα συμμετάσχουν στο 4ο σεμινάριο που έχει ως εκπαιδευτές τον Γιώργο Μπόγρη, τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Αγραβάνη, τον Βασίλη Γεραγωτέλη (βοηθός του Γ. Σφαιρόπουλου στην Μακάμπι Τελ Αβιβ) τον Χριστόφορο Μερούση Μαραθωνοδρόμος, τον Γυμναστή Ανδρέα Γκατζούλη, τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, και ένα επιτελείο πολλών προπονητών.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει α) εκμάθηση, β) βελτίωση τεχνικής, γ) ενδυνάμωση, δ) διατροφή, ε) ψυχολογία, θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις και παιχνίδια. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6977165469».

 Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: