ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ζαριανόπουλος αποκάλεσε τους χρυσαυγίτες αυτό που πραγματικά είναι

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης σχετικά με την αγωγή βουλευτών της ΧΑ εναντίον του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σ. Ζαριανόπουλου

«Η απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σ. Ζαριανόπουλος, για εξύβριση και ηθική βλάβη επειδή το 2012 είχε αποκαλέσει τους χρυσαυγίτες, αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή νοσταλγούς του Χίτλερ και των πολιτικών απογόνων του, προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα» επισημαίνει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Η Χρυσή Αυγή είναι μια νεοναζιστική συμμορία, κάτι που και η ίδια, μέχρι πρότινος, όχι μόνο δεν το έκρυβε αλλά και το διατυμπάνιζε».

«Τέτοιες αποφάσεις», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «το μόνο που καταφέρνουν αντικειμενικά, είναι να χρησιμοποιούνται από το νεοναζιστικό μόρφωμα, ως φύλο συκής για να καλυφθεί η εγκληματική του δράση, τη στιγμή μάλιστα που η δίκη του, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δολοφονίες και σωρεία κακουργηματικών πράξεων, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ολόπλευρα τη συμπαράστασή του στον Σ. Ζαριανόπουλο».

ΑυτοδιοίκησηCategories: ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: