Αναφορά Γ. Μπουρνού στη Βουλή για τα κενά σε σχολεία της Λήμνου

Αναφορά προς την υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, για την άμεση ανάγκη κάλυψης των σοβαρών ελλείψεων εκπαιδευτικών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και το Δημοτικό Σχολείο Θάνους της Λήμνου. 

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε με την αναφορά του στην κ. Κεραμέως τη σχετική επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου, στην οποία εκφράζονται η έντονη ανησυχία και η διαμαρτυρία τους σχετικά με την παρατεταμένη και αδικαιολόγητη έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και στο Δημοτικό Σχολείο Θάνους, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της λειτουργίας των εν λόγω σχολείων.

«Παρά τη σχετική γνωστοποίηση στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, από την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα συγκεκριμένα σχολεία, το Υπουργείο δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια και το πρόβλημα παραμένει, δυσχεραίνοντας την ήδη εξαιρετικά και πρωτόγνωρα επιβαρυμένη καθημερινότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας», σημειώνει ο βουλευτής.

ΕΡΤCategories: ΛΗΜΝΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ

Tags: , ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: