Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι αρχάριοι με το άτμισμα

Τα τελευταία χρόνια, το άτμισμα κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Στην πραγματικότητα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σταματήσετε τη συνήθεια του καπνίσματος και να υιοθετήσετε μια καλύτερη εναλλακτική λύση.

Εάν είστε καπνιστής και θέλετε να δοκιμάσετε το άτμισμα για πρώτη φορά, προτείνουμε να αποφύγετε τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι αρχάριοι. Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη.

  1. Προϊόν κακής ποιότηταςΕάν χρησιμοποιείτε στον ατμοποιητή υγρό κακής ποιότητας, θα επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία ατμίσματος σας. Στην ιδανική περίπτωση, ένας καλός ατμοποιητής είναι εύχρηστος, διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής η μπαταρία και παράγει έναν παχύ ατμό. Δεδομένου ότι η συσκευή τύπου πένας κατασκευάζεται διαφορετικά, πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν, ώστε να έχετε την μέγιστη απόλαυση.Στην αρχή, ίσως να μην θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα στην πρώτη σας αγορά. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας θα σας δώσουν την καλύτερη εμπειρία ατμίσματος, ενώ τα φθηνότερα προϊόντα παράγουν μια δυσάρεστη γεύση. Αυτά τα προϊόντα μπορεί ακόμη και να σταματήσουν να λειτουργούν μετά από μερικές ημέρες χρήσης. Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε ένα προϊόν καλής ποιότητας.
  2. Υγρό χαμηλής ποιότηταςΈνα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το υγρό αναπλήρωσης. Με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές συνθέσεις και γεύσεις. Ένα άλλο κοινό λάθος είναι να χρησιμοποιείτε υγρό αναπλήρωσης σε συσκευές που δεν είναι συμβατό. Υπάρχει ποικιλία ατμοποιητών, όπου κάποιοι είναι κατάλληλοι για έλαια, κερώδη έλαια κλπ , ενώ κάποιοι είναι κατάλληλοι για ανθούς κάνναβης (δείτε εδώ https://hempoilshop.gr/kapnistiki-atmistiki-kannavi/anthi-kannavis-cbd/) και άλλα βιολογικά βότανα κατάλληλα για άτμισμα. Οι κοινοί ατμοποιητές δεν είναι συμβατοί για CBD υγρά αναπλήρωσης και βότανα.
  3. Μην επιλέγετε μεγάλο ατμοποιητή από την αρχή Παρόλο που δεν θέλετε να συμβιβαστείτε στην ποιότητα, στην αρχή καλό θα είναι να επιλέξετε ένα πιο εύχρηστο προϊόν. Μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους εξοπλισμού και αξεσουάρ ατμίσματος στην αγορά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως αρχάριος. Καθώς αποκτάτε περισσότερη εμπειρία, μπορείτε να αναζητήσετε πιο προηγμένα προϊόντα.
  4. Το άτμισμα δεν είναι σαν το κάπνισμαΠαρόλο που υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των κανονικών τσιγάρων και των προϊόντων ατμού, πρέπει να ξέρετε ότι παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές. Τα κανονικά τσιγάρα έχουν σχεδιαστεί για να καίγονται γρήγορα. Επομένως, εάν ατμίζετε με δύναμη και συχνά ενδέχεται το υγρό να εισχωρήσει στην στοματική κοιλότητα, κάτι που δεν είναι ευχάριστο. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απαλές ατμιστικές κινήσεις.
  5. Ξεχάστε να φορτίσετε την μπαταρίαΣτην περίπτωση των κανονικών τσιγάρων, μπορείτε να δανειστείτε έναν αναπτήρα από κάποιον. Από την άλλη πλευρά, εάν ξεχάσετε να επαναφορτίσετε την μπαταρία του ατμοποιητή σας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Εάν ξεχάσετε να επαναφορτίσετε τη μονάδα, θα πρέπει να περιμένετε ώρες για να επαναφορτιστεί η μονάδα προτού μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε.Εν ολίγοις, αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά λάθη που μπορεί να κάνετε ως αρχάριος. Ως εκ τούτου, προτείνουμε να ακολουθήσετε τις συμβουλές που δίνονται σε αυτό το άρθρο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το προϊόν ατμού σας.

Σχολιάστε Ελεύθερα