«Λαϊκή Συσπείρωση » Δυτικής Λέσβου:Να σταματήσει η απαράδεκτη πρακτική της δια τηλεφώνου συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Την τακτική της δια τηλεφώνου συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση», υπογραμμίζοντας ότι «μόνο συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου δεν μπορεί να αποτελεί».

Ζητά για τέταρτη φορά να αναβληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα «ώστε οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου να γίνονται με τηλεδιάσκεψη στον καιρό της πανδημίας, για να μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να ανταλλάσσουν απόψεις για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης». Επισημαίνει ωστόσο πως «σε καμία περίπτωση η τηλεδιάσκεψη, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη συζήτηση και το διάλογο με τη φυσική παρουσία των συμβούλων στις συνεδριάσεις. Όμως δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση, με τη σημερινή κατ’ όνομα συνεδρίαση».

Επισημαίνει ακόμη πως «παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και της δημοτικής αρχής ότι θα δοθεί λύση για το συγκεκριμένο θέμα, η κατάσταση παραμένει η ίδια».

Διαβάστε αναλυτική τις θέσεις της παράταξης

902

Σχολιάστε Ελεύθερα