Παύλος Πολάκης: Γκρεμίζουν το κοινωνικό συμβόλαιο

«Προφανές πως πολύ μεγάλος αριθμός ασθενών έμεινε χωρίς ΜΕΘ» τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών Παύλος Πολάκης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη.

Υπογράμμισε παράλληλα ότι υπήρξε πρόβλημα σε νοσοκομεία και όσον αφορά την παροχή οξυγόνου, θυμίζοντας ότι η ΝΔ είχε ακυρώσει τον διαγωνισμό για το οξυγόνο.

Κατηγόρησε, δε, την κυβέρνηση ότι αντί να ενισχύσει το ΕΣΥ προχωρά σε «αλλοπρόσαλλα μέτρα, υποκείμενα σε άλλες στοχεύσεις». Της καταλόγισε ότι «κάνει οριζόντιο κλείσιμο του λιανεμπορίου σκοτώνοντας ένα μεγάλο κομμάτι του κλάδου, ενώ αφήνει μεγάλες αλυσίδες να λειτουργούν». Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση εργαλειοποιεί τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία, στο πλαίσιο της εφαρμογής ενός σχεδίου αναδιανομής του πλούτου εις βάρος των μικρομεσαίων».

Σε ό,τι αφορά την πανεπιστημιακή αστυνομία και την ευρύτερη πολιτική Κεραμέως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «χοντρό παιχνίδι». Υπογράμμισε ότι «το πρόβλημα για τη ΝΔ δεν είναι η παραβατικότητα αλλά το γεγονός ότι τα πανεπιστήμια, σαν χώροι διακίνησης ιδεών, ήταν προνομιακοί χώροι για τις απελευθερωτικές ιδέες. «Θέλουν ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο που να μη γεννά ελεύθερα μυαλά. Αυτό κάνανε με το νόμο για το άσυλο αυτό κάνουν με την πανεπιστημιακή αστυνομία», τόνισε.

ΑΥΓΗ

Σχολιάστε Ελεύθερα