Στους 80 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 76.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε οκτώ άτομα.

Το πρωί ανασύρθηκε ακόμη μία σορός από τη θάλασσα, στην περιοχή της Γλυφάδας, την οποία εντόπισε ένας ψαράς και πιστευέται πως ανήκει σε κάποιο από τα θύματα της φωτιάς. Να θυμίσουμε πως συνολικά οι νεκροί όπως είχε επισημανθεί από προηγούμενη ανακοίνωση ήταν 87 και 38 άτομα ήταν διασωληνωμένα άρα αναγωγικά οι αταυτοποίητοι σωροί είναι 7, που γίνονται 8 μαζί με την σωρό που εντοπίστηκε σήμερα.  Αν θέλουμε να ελπίσουμε κάτι, είναι οι 8 αταυτοποίητοι να ανήκουν και στους 8 αγννούμενους, αλλιώς θα αυξηθεί ο αριθμό των θυμάτων.

Ο δήμαρχος Ραφήνας είχε μιλήσει για 120 νεκρούς τουλάχιστον και αυτό μάλλον βάζοντας μέσα και τους συνανθρώπους μας που είναι σε ΜΕΘ. Εμείς δεν είμαστε ειδικοί ελπίζουμε ότι τις επόμενες ώρες θα μάθουμε πολλά περισσότερα για το θέμα αυτό που ακούγονται σενάρια και φωνές και έχουμε την αίσθηση ότι δεν χρειάζονται αυτές τις ώρες. Κατά τη γνώμη μας η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να αποκρύψει νεκρούς όπως καταγγέλλεται από διάφορα παράκεντρα του διεφθαρμένου συστήματος που οδήγησε και στην τραγωδία.

Διαβάστε την ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

«Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 76.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε οκτώ άτομα».

Σχολιάστε Ελεύθερα