Σάμος: Βράβευσαν τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες

Η τελετή  απονομής βραβείων ποιότητας βράβευσης σε ξενοδοχειακές μονάδες της Σάμου πραγματοποιήθηκε  από το Apollo στο ξενοδοχείο Samaina Inn στο Καρλόβασι.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο tour operator της Βόρειας Ευρώπης προς την Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο, η εμπορική διευθύντρια του Apollo,  Νίνα Χόρνεβαλ, συνοδευόμενη από επιτελείο στελεχών, παρουσίασαν τη δυναμική που έχει αναπτύξει το Apollo στη χώρα μας φτάνοντας τους 475.000  επισκέπτες, με προοπτική σύντομα να ξεπεράσουν τους 500.000, ανεβάζοντάς το επάξια στην 1η θέση όσον αφορά την Ελλάδα.

Η κα Χόρνεβαλ και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη σημασία του διαδικτύου αφού το 75% των πελατών το επιλέγουν για τις κρατήσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις φωτογραφίες αλλά και στη γενικότερη παρουσίαση μιας ξενοδοχειακής μονάδας στο διαδίκτυο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αναμένονται το 2019 στη Σάμο πάνω από 13.000 επισκέπτες από τον μεγάλο αυτό tour operator αφού το 2019 θα προστεθεί η αγορά της Νορβηγίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε αρχικά ο συνεργάτης του Apollo στη Σάμο,  Δημήτρης Κασμιρλής, ενώ στην συνέχεια της βραδιάς δόθηκαν τα βραβεία στους ξενοδόχους του νησιού, τα οποία οι ίδιοι οι πελάτες, με τις παρατηρήσεις τους και τα σχόλιά τους επιβραβεύουν κάθε χρόνο. Τα βραβεία αφορούσαν τις κατηγορίες 2, 3, 3+, 4 και 4+ .

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα