Επίθεση από ακροδεξιούς δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής δέχτηκε επίθεση από ομάδα ακροδεξιών όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας και λίγα μέτρα από το στέκι των οπαδών της Μαύρης θύελλας. Δεν ξέρουμε αν συνδέεται η επίθεση με τους οπαδούς, αλλά αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι ο πρώην διαιτητής δέχτηκε επίθεση σχετικά με τις θέσεις του στο Μακεδονικό.

Όπως περιγράφει ο ίδιος στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων η επίθεση έγινε από 30 άτομα και με μεγάλη ταχύτητα όταν αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Για καλή του τύχη δεν είχε μαζί του το παιδί του, όπως αναφέρει, ενώ όπως και ο ίδιος επιβεβαίωσε αμέσως μετά το περιστατικό ο βουλευτή Μεσσηνίας μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, «σύμφωνα με τη ενημέρωση που έχω, ο βουλευτής φέρει ελαφρά τραύματα και είναι πιθανόν να βγει απόψε από το νοσοκομείο».

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε την εξής ανακοίνωση

Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς.

Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Την επίθεση καταδίκασαν η Νέα δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ και το Ποτάμι.

Σχολιάστε Ελεύθερα