Νάσος Ηλιόπουλος: Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να γνωρίζει ποιος έχει την ευθύνη των αποφάσεων

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη , που αναρρωτήθηκε εαν ο Αλέξης Τσίπρας με τη δήλωσή του περί των ανοιχτών εκκλησιών θέλει την απομάκρυνση των πιστών από τις Εκκλησίες,έδωσε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά έκανε τα στραβά μάτια και έβαλε το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να γνωρίζει πως την ευθύνη των αποφάσεων την έχει η κυβέρνηση. Όταν άλλα αποφασίζει τη μια μέρα, άλλα επιτρέπει την επόμενη και τελικά άλλα υποκρίνεται πως γίνονται, απλά καταντά φαρσοκωμωδία.»


Πολιτική εκτίμηση από τη Σύνταξη του περιοδικού

Πάνω στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση πάντως πιστεύουμε πως άθελά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε την επόμενη απόφαση της κυβέρνησης, δηλαδή την χρήση βίας. Παίρνουμε λοιπόν την ευθύνη των όσων λέμε και θεωρούμε ότι σίγουρα και με βάση το παρελθόν, στην επόμενη μεγάλη γιορτή της Εκκλησίας μας, αν και εφόσον παρατηρηθεί συνωστισμός, θα χρησιμοποιηθεί βία. Η αστυνομία άλλωστε παίρνει εντολές από τις κυβερνήσεις και όχι από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Το ωραίο της υπόθεσης θα είναι πως τα συστημικά μέσα ενημέρωσης θα εμφανίσουν το γεγονός ως απόρροια των αιτιάσεων της αντιπολίτευσης ρίχνοντας τα βέλη τους, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, στον Αλέξη Τσίπρα. Ο Χρήστος Ταραντίλης με την σημερινή του δήλωση προετοίμασε το έδαφος για αυτά που θα γίνουν.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: