Χρ. Ταραντίλης: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψαρεύει σε θολά νερά

Αναφορικά με όσα είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για το θέμα των ανοιχτών εκκλησιών, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. Απευθυνόμενος λοιπόν προς τον κ. Τσίπρα, τον ερωτά εάν προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας.

“Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά. Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις”, καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του και απάντηση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

Η απάντηση αυτή βέβαια προβληματίζει διότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε προτείνει πουθενά κάτι τέτοιο ούτε και αφήνει καν υπονοούμενο, άρα η ερώτηση είναι μήπως ετοιμάζει κάτι τέτοιο η κυβέρνηση, δηλαδή μετά την χρήση βίας σε διαδηλωτές που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, να δούμε και χρήση βίας σε πιστούς. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τόσο την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα η Κυβέρνηση, που μέσω του αντιπροσώπου της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει βία.

One thought on “Χρ. Ταραντίλης: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψαρεύει σε θολά νερά

Σχολιάστε Ελεύθερα