Στη Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση Folli Follie

Στη Βουλή διαβιβάζεται μέσω της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου η δικογραφία για την υπόθεση της Folli Follie σε ό,τι αφορά τους Αλέκο Φλαμπουράρη και Αλέξη Χαρίτση βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Η αποστολή στην Βουλή αφορά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Αραχωβίτη, με αίτημα την άρση της ασυλίας του.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι Αλ. Φλαμπουράρης, Αλ. Χαρίτσης και Στ. Αραχωβίτης έχουν καταθέσει μήνυση στον Άρειο Πάγο κατά της σκευωρίας που ανεπιτυχώς προσπάθησε να στήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση της Folli Follie.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η έκθεση του διαχειριστικού ελέγχου της PwC στην εταιρεία έχει διαψεύσει την προπαγάνδα του Μαξίμου. «Δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους», «αν έλαβαν χώρα» ανέφεραν χαρακτηριστικά σχετικά με τις φερόμενες επικοινωνίες του εμπλεκόμενου Ν.Σ. με μέλη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά τον πρώην βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα, που επίσης αναφέρεται στο υλικό της PwC, επιλαμβάνεται η τακτική Δικαιοσύνη καθώς δεν συντρέχουν λόγοι βουλευτικής ασυλίας στο πρόσωπό του. Έτσι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

«Όσα είχα δηλώσει εξαρχής για την υπόθεση της εταιρείας Folli Follie, επαναλαμβάνω ρητά και κατηγορηματικά και σήμερα. Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω υπόθεση. Για τις δε συκοφαντικές προς το πρόσωπό μου αναφορές έχω ήδη ασκήσει μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου» αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης με μήνυμά του στο Twitter και προσθέτει:

«Με καθαρή τη συνείδησή μου, αναμένω από την Βουλή την πιστή άσκηση του θεσμικού της ρόλου με τις εγγυήσεις του κράτους δικαίου προκειμένου να λάμψει η αλήθεια».

ΑΥΓΗ

Σχολιάστε Ελεύθερα