Το ΚΚΕ για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Λέσβο: “Καμία δομή στο νησί”

Κριτική για την επίσκεψη  του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο, ασκεί με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ: “Ενάμιση μήνα πριν από την επέτειο της μεγαλειώδους κινητοποίησης του Λεσβιακού Λαού, που με τις τριήμερες «μάχες» με τους εισβολείς – ΜΑΤ και με την τριήμερη Παλλεσβιακή Απεργία που νέκρωσε τα πάντα πάνω στο νησί… ο πρωθυπουργός της χώρας, επισκέφθηκε το νησί μας, τον τόπο του εγκλήματος”.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ενώ προσπάθησε να …καθησυχάσει το Λεσβιακό λαό, δηλώνοντας πως το νέο κλειστό κέντρο που θέλουν να φτιάξουν στο «κτήμα Ελευθεράκου» θα είναι … με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σάμπως και όλα όσα γίνονται , πέντε χρόνια τώρα πάνω στο νησί σχετικά με το μεταναστευτικό, δεν έχουν τη βούλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το τι ακριβώς θέλει η πλειοψηφία του Λεσβιακού λαού το γνωρίζει πολύ καλά: Καμία δομή εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών πάνω στο νησί. Καμία απολύτως. Και να είναι σίγουρος ότι, αν χρειαστεί, ο Λεσβιακός Λαός θα το διατρανώσει και πάλι σε όλο τον κόσμο και με το ίδιο επιτυχές αποτέλεσμα, όπως έκανε τον περασμένο Φλεβάρη.”

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα