Ράμα: «Βρομερές υπάρξεις» στην κηδεία Κατσίφα

Για τη συμμετοχή άξεστων και βρομερών υπάρξεων που βεβηλώνουν τον νεκρό, καθώς και για προβοκάτορες κηδειών, έκανε λόγο ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, στον απόηχο της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στις Βουλιαράτες.

«Το κράτος μας δεν μάχεται ούτε με φέρετρα και ούτε με προβοκάτορες κηδειών. Όποιος ήρθε να προκαλέσει, εισήλθε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τη σημαία του και αποχώρησε. Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του, αλλά να αγαπάς τη χώρα και τη γλώσσα σου» σχολίασε ο Αλβανός πρωθυπουργός, απαντώντας σε συμπατριώτη του που του ζήτησε να λάβει θέση για όσα διαδραματίστηκαν στις Βουλιαράτες και «ντροπιάζουν την Αλβανία σαν κράτος».

Συνεχίζοντας τις προκλητικές του δηλώσεις, τόνισε ότι «η Αλβανία δεν “ντροπιάζεται” από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια! Είναι βρομερές υπάρξεις που βεβηλώνουν το νεκρό που δήθεν τιμούν και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους».

Και συμπλήρωσε: Ένα έθνος που έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα, ενός λαού που δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι ποτέ εχθρός μας, μιας χώρας όπου οι Αλβανοί βρήκαν στέγη, το ίδιο όπως βρήκαν στέγη οι Έλληνες σε μας. Και αυτή όπως κάθε άλλη χώρα, έχει την ατυχία να έχει τα δικά της γουρούνια και τα δικά της γαϊδούρια».

Ράμα: «Βρομερές υπάρξεις» στην κηδεία Κατσίφα | naftemporiki.gr

Σχόλιο

Είναι βρωμεροί οι Έλληνες που πήγαν με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του Κατσιφά κατά τη γνώμη σας. Η ερώτηση που όμως προκύπτει είναι μήπως είναι βρωμερό και το κράτος σας που σκότωσε έναν νέο άνθρωπο σε μάχη μεταξύ της μισής αστυνομίας της χώρας έναντι ενός ατόμου? Δεν περιμένουμε απάντηση αλλά αυτό και μόνο αυτό το γεγονός δείχνει το γιατί η Αλβανία δεν είναι ακόμα στην ευρωπαϊκή ένωση και όπως φαίνεται θα αργήσετε πολύ να ακολουθήσετε τις αρχές και τις αξίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπου οι ένοχοι συλλαμβάνονται και δικάζονται και δεν δολοφονούνται εν ψυχρώ…….

Σχολιάστε Ελεύθερα