Έξι ώρες κατέθετε ο Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis

Για «άθλια σκευωρία» έκανε για ακόμη φορά λόγο αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που αποχωρούσε από τον Άρειο Πάγο κρατώντας στα χέρια του έναν φάκελο.

ama

Είχε προηγηθεί η 6ωρη κατάθεση του στην αρεοπαγίτη Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, στο πλαίσιο της έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν τη άθλια σκευωρία. Η δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον το λόγο», τόνισε ο κ. Σαμαράς στη δήλωση του και αφού ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες «καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη» συμπλήρωσε ότι κατέθεσε «όσα στοιχεία είχα και είπα ό,τι ήξερα ακριβώς για την υπόθεση».

Ο κ. Σαμαράς ήταν ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που, μετά τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της υπόθεσης και απάντησαν με μηνύσεις. Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της έρευνας έχουν, ήδη, καταθέσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Newsbeast

Σχολιάστε Ελεύθερα