Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για τις γιορτές

Με την ευκαιρία των εορτών όπου φέτος δεν θα τα γιορτάσουμε όπως ξέρουμε λόγω των μέτρων της πανδημίας, ευχόμαστε σε όλους τους Ικάριους και Ικάριες όπου γης ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

  • Σήμερα που ζούμε την αφόρητη κατάσταση εξ’ αιτίας της πανδημίας, την οικονομική λαίλαπα εξ΄ αιτίας της πολιτικής που ασκεί η πλέον νέο-φιλελεύθερη κυβέρνηση «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»
  • Σήμερα που νοσεί βαριά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας εξ΄ αιτίας του αστυνομοκρατούμενου «επιτελικού» κράτους το οποίο με υβριστικό και προκλητικό τρόπο οικοδομούν παντού οι «άριστοι» και οι ακραίες φασιστικές φωνές μισαλλοδοξίας δηλώνουν χωρίς ίχνος ντροπής την κυβερνητική παρουσία τους
  • ·        Σήμερα που σε εθνικό επίπεδο ταπεινωνόμαστε καθημερινά από την γείτονα χώρα του Ερντογαν εξ΄ αιτίας των λανθασμένων και επικίνδυνων πλέον χειρισμών αυτής της κυβέρνησης στην εξωτερική διπλωματία…

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είμαστε εδώ παρόντες και μπροστάρηδες για να οικοδομήσουμε μαζί με όλο τον προοδευτικό/Δημοκρατικό κόσμο της Πατρίδας μας τη καινούρια μέρα που ξημερώνει!

Δεν μας επιτρέπει η ίδια η Ιστορία να λείψει κανείς απ΄ αυτό το προσκλητήριο πρόκειται για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας! της νέας γενιάς κι όλων των συνπολιτών μας!

πρόκειται για την ίδια μας τη ζωή!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Σχολιάστε Ελεύθερα