Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός

Ο Σπύρος Μισθός έφυγε μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.Ο Σπύρος Μισθός έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου, στην οποία υποδυόταν το ρόλο του αστυνόμου Βεργίτση.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν 62 ετών και είχε θητεύσει και στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, μετά το 2000.Είχε παίξει σε δεκάδες βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80, σε τηλεοπτικές σειρές του «ΑΝΤ1» και της κρατικής τηλεόρασης την ίδια περίοδο και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’90, ενώ είχε δουλέψει και στο θέατρο. Μερικές από τις σειρές στις οποίες είχε συμμετάσχει ήταν το «Ουράνιο τόξο», (1983-ΕΡΤ), ο «Καπνισμένος ουρανός» (1985-ΕΡΤ2), οι «Τρεις και ο Κούκος» (ΕΡΤ- 1986), η «Απόδραση» (1987-ΕΡΤ), «Η Κυρία μας» (1987-ΕΡΤ), ο «Φάκελος Αμαζών» (1991- ΑΝΤ1), «Στη σκιά του χρήματος» (1990-ΑΝΤ1), «Καλημέρα Ζωή» (1993-ΑΝΤ1).

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

“Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή..Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκινο, ο εκ των πρωταγωνιστων του Νίκου Φώσκολου ο Σπυρος Μισθος. Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα.Καλο ταξίδι Σπυράκο μας “.

Σχολιάστε Ελεύθερα