Γ.Γ. Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών: Οι ταχυμεταφορές οφείλουν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους

Για τα δικαιώματα που έχουν οι καταναλωτές και τα οποία καταστρατηγούνται στις συνθήκες έκρηξης του τηλε-εμπορίου μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου η γ.γ. του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτή, Ευαγγελία Κεκελέκη.

«Οι εταιρείες ταχυμεταφορών έπρεπε να επενδύσουν στις επιχειρήσεις τους από τη στιγμή που αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών τους και κερδίζουν πολλά περισσότερα χρήματα, στις συνθήκες που βρισκόμαστε, για να μην ταλαιπωρούνται οι καταναλωτές με πολυήμερες αναμονές των προϊόντων τους. Να προσλάβουν προσωπικό να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους, έπρεπε να το κάνουν και είχαν τον χρόνο αφού από την πρώτη περίοδο καραντίνας διαπιστώθηκε η έκρηξη των τηλε-αγορών και η αδυναμία έγκαιρης εξυπηρέτησης», σημείωσε η κ . Κεκελέκη, αναφέροντας ότι ο καταναλωτής για κάθε μέρα καθυστέρησης παραλαβής των προϊόντων που έχει παραγγείλει δικαιούται 6 ευρώ τη μέρα -μέχρι 100 ευρώ-, αλλά από μόνος του ο καταναλωτής δεν μπορεί να βρει το δίκιο του.

«Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή έχει καταφέρει και έχει πάρει αποζημιώσεις για μέλη του που έχουν καταγγείλει τέτοια περιστατικά», ανέφερε η κ . Κεκελέκη ,η οποία κάλεσε την πολιτεία και τη Γ.Γ. Εμπορίου και Καταναλωτή να φροντίσουν και για τα δικαιώματα του καταναλωτή.

Πολύτιμες πληροφορίες δίνει η γ.γ. του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτή για το πώς μπορεί ο καταναλωτής να προστατευτεί από τις ηλεκτρονικές απάτες, και για την ασφάλεια των διαδικτυακών του αγορών.

ΕΡΤCategories: ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ

Tags: , , , ,

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: