Πρόσληψη χειριστή ακτινοδιαγνωστικού στο Κέντρο Υγείας Καλλονής

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας το αίτημα του Κέντρου Υγείας Καλλονής (Κ.Υ.Κ.) για πρόσληψη ενός χειριστή ακτινοδιαγνωστικού.

Tο ακτινολογικό τμήμα της υγειονομικής μονάδας λειτουργούσε με έναν χειριστή και μόνο τις πρωινές ώρες. Το ζήτημα αυτό ανάγκαζε πολλούς πολίτες της Δυτικής Λέσβου να μετακινούνται στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, προκείμενου να εξυπηρετηθούν. Πολύ σύντομα στην υγειονομική μονάδα θα προστεθεί και δεύτερος χειριστής με ό, τι αυτό συνεπάγεται και ειδικότερα την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση πολιτών, την αποσυμφόρηση του νοσοκομείου εν μέσω πανδημίας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΚΥΚ.

O Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καλλονής, Αλέξανδρος Ροδίτης, τόνισε: «Το ζήτημα της πρόσληψης δεύτερου χειριστή ακτινοδιαγνωστικού είχε τεθεί από το ιατρικό προσωπικό του ΚΥΚ από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων μας. Σήμερα νιώθουμε ικανοποίηση για την έγκριση του αιτήματός μας και εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Ν. Λέσβου, Χαράλαμπο Αθανασίου, καθώς και στη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου για την υποστήριξή του».

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα