Σε μνημόσυνο αστυνομικών ο Δημήτρης Βουνάτσος

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, το πρωί, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ηλία Κουνιαρέλλη, παρέστη στο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους την ώρα καθήκοντος, που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου, στο Αστυνομικό Μέγαρο Μυτιλήνης και οργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος, μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Κορδονούρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου, Δημήτρη Κουρσουμπά, τον Αντιδήμαρχο Ηλία Κουνιαρέλλη, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Κώστα Κορδώνη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Περικλή Αντωνίου, επισκέφθηκε το έργο της κατασκευής αίθουσας στο λιμάνι της Μυτιλήνης, για την έκδοση βίζας από Τούρκους επισκέπτες, και χώρου παραμονής κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Το εν λόγω έργο, που εκτελεί το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, ύψους 45.000 Ευρώ, χρηματοδοτείται από τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. και προβλέπεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Απριλίου.

Τέλος, ο κ. Βουνάτσος επισκέφθηκε το ανακαινισμένο Duty Free Shop, στο λιμάνι της Μυτιλήνης και ξεναγήθηκε στους χώρους του καταστήματος από τον Διευθυντή, Ματθαίο Κυμπάρη.

Σχολιάστε Ελεύθερα