Ο Πολάκης λοιδορεί την κυβέρνηση για την αργοπορία της ως προς το πλαφόν στα τεστ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά το άκουσμα της απόφασης της κυβέρνησης για τα πλαφόν στα τεστ δεν άντεξε και πολύ δίκαια λοιδόρησε την αργοπορία της κυβέρνησης στο θέμα, παρόλα αυτά όπως σημειώνει ακόμα και αυτές οι τιμές είναι ψηλές, ωστόσο θα συμπληρώναμε δεν είναι τριψήφιο νούμερο.

Ο πρώην υφυπουργός υγείας τόνισε χαρακτηριστικά αυτό που πιστεύουμε και εμείς. Έπρεπε να περάσουν 8 μήνες με 2100 νεκρούς και με πολλούς συμπολίτες μας να χρυσοπληρώνουν τα τεστ στους ιδιώτες για να σκεφτεί η κυβέρνηση ότι πρέπει να μπει ένα πλαφόν για το οποίο όπως λέει ο Πολάκης έπρεπε να ήταν ακόμα χαμηλότερο, αφού τα PCR test τα προμηθεύονται με 12-13 ευρώ πάντα σύμφωνα με τον κύριο πολάκη, θα έπρεπε η τιμή τους να ήταν το πολύ 25 € και τα rapid test θα έπρεπε να είναι το πολύ μέχρι 5-6 €. Εμείς βέβαια επειδή δεν είμαστε υγειονομικοί προφανώς δεν γνωρίζουμε αν οι τιμές που λέεει ο κύριος Πολάκης είναι πραγματικές αλλά όταν πριν λίγους μήνες άκουσα ότι γνωστοί μας πλήρωσαν 180 € σε ιδιωτική κλινική για να κάνουν το PCR test και ακούμε τώρα από έναν υγειονομικό ότι η πραγματική του τιμή (χονδρική τιμή) είναι τα 13 € πραγματικά μιλάμε για τεράστια κερδοσκοπία.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την αρχή της κρίσης φωνάζει για το θέμα αυτό αλλά όπως φαίνεται έπρεπε να περάσουν 8 μήνες να βγάλουν οι ημέτεροι το κέρδος για να γίνει αυτό που έπρεπε από την αρχή. Νεα Novartis πάντως μυρίζει εδώ….

Σχολιάστε Ελεύθερα