Ζητά την παράταση κατάθεσης αιτήσεων χρηματοδότησης για την 1η φάση του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Επιστολή στη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κα Χριστιάνα Καλογήρου, για παράταση κατάθεσης αιτήσεων χρηματοδότησης για την 1η φάση 2020 του Μεταφορικού απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, κ. Γιώργος Κυριαζής.

Στην επιστολή του αναφέρει:

Αξιότιμη κυρία Καλογήρου,

Όπως γνωρίζετε, μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι της 30ης Οκτωβρίου 2020 που έπληξε τα νησιά μας, και ιδιαίτερα το νησί της Σάμου, οι επιχειρήσεις μας υπέστησαν σοβαρές ζημιές στα κτήρια, στον εξοπλισμό και στα εμπορεύματα με αποτέλεσμα την αδυναμία λειτουργίας τους.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί είναι και η αδυναμία ανταπόκρισης των επιχειρήσεων στις υποχρεώσεις τους, μεταξύ των οποίων και στην έγκαιρη κατάθεση των αιτήσεων χρηματοδότησης για την 1η φάση 2020 του Μεταφορικού Ισοδυνάμου που λήγει στις 30/11/2020.

Για τον λόγο αυτό, σας παρακαλούμε θερμά όπως διερευνήσετε τη δυνατότητα να δοθεί νέα παράταση στην υποβολή των αιτήσεων.

Ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκριση του δίκαιου αιτήματος του επιχειρηματικού κόσμου των νησιών μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου

Γεώργιος Α. Κυριαζής

Σαμιακό βήμα

Σχολιάστε Ελεύθερα