Η Destiny Επενδυτική ανέλαβε τις εργασίες αναστήλωσης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Καρλόβασι

Σε επικοινωνία του «Σαμιακού Βήματος» με τον Γιώργο Αυτιά, το γνωστό Σάμιο δημοσιογράφο, έγινε μια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την αναστήλωση του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Καρλόβασι. Ήδη έχουν ενημερωθεί ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος καθώς και ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ενώ σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στα θέματα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η εταιρεία Destiny Επενδυτική από τι φαίνεται θα εκτελέσει αφιλοκερδώς σημαντικό μέρος των εργασιών αναστήλωσης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, που βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Καρλοβάσου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

Σε μια περίοδο όπου η χώρα πληττεται πολυπλέυρως, η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ του κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρινόμενη στη δημόσια έκκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και σε συννενόηση με την Ιερά μητρόπολη της Σάμου και της Εκκλησίας της Ελλάδος, ανέλαβε να εκτελέσει αφιλοκερδώς σημαντικό μέρος των εργασιών αναστήλωσης του Ιερού ναού Παναγίας Θεοτόκου στο Καρλόβασι της Σάμου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό ενεργά στην ανακούφιση των Κατοίκων της Σάμου και στη διατήρηση της εθνικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς.

Περισσότερες πληροφορίες στο Σαμιακό βήμα

Σχολιάστε Ελεύθερα