Ο δήμος Ικαρίας για την λειτουργία των πολιτιστικών δομών

Ο Δήμος Ικαρίας σας γνωστοποιεί ότι στην προσπάθεια που καταβάλει για την λειτουργία δομών που σχετίζονται με τον πολιτισμό, έκτος από την λειτουργία χειμερινού κινηματογράφου στον Άγιο Κήρυκο (κάθε Παρασκευή & Δευτέρα στις 20:30 στην  ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού  Δημαρχείου Άγιου Κηρύκου).

Από τα μέσα Μαρτίου λειτουργεί το Λαογραφικό – Ιστορικό Μουσείο  Αγίου Κηρύκου (με σταθερό πρόγραμμα) και για πρώτη φορά δημοτική βιβλιοθήκη στην Δημοτική ενότητα Άγιου Κηρύκου (Η βιβλιοθήκη στεγάζεται σε ανακαινισμένη αίθουσα στον 1ο 0ροφο του παλιού  Δημαρχείου Άγιου Κηρύκου).

Παράλληλα αξιολογώντας ως απολύτως αναγκαία την λειτουργία μιας οργανωμένης μουσειακής συλλογής, για την εκπαιδευτική κοινότητα, ενημερώνουμε ότι στο λαογραφικό μουσείο από τα μέσα Μαρτίου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα. Η τρέχουσα, είναι η έκτη σχολική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα στο Λαογραφικό Μουσείο. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι δωρεάν, και θα πραγματοποιούνται, κατόπιν επικοινωνίας (τηλ: 2275350401 – 2275023273-2275023182) .

Το πρόγραμμα και το ωράριο λειτουργίας των πολιτιστικών δομών του δήμου Ικαρίας μέχρι  και τον Ιούνιο  είναι:

Α) Για την δημοτική βιβλιοθήκη: Δευτέρα και Παρασκευή   09:00 – 14:3

Β) Για το Λαογραφικό – Ιστορικό Μουσείο: Τρίτη έως Πέμπτη  09:00 – 14:30

Γ) Για τις Κινηματογραφικές προβολές  Δευτέρα και Παρασκευή   20:30

Η είσοδος σε όλες τις δομές είναι δωρεάν για όλους

(Για το ενδεχόμενο επίσκεψης οργανωμένων γκρουπ στο Λαογραφικό εκτός του συγκεκριμένου  ωραρίου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνούν με τον δήμο)

Σχολιάστε Ελεύθερα