Δ. Παπαδημούλης: Το βράδυ της Κυριακής το μεγάλο πρόβλημα θα υπάρχει στην Πειραιώς

Βιάστηκε ο Κ. Μητσοτάκης να ανεβάσει τον πήχη, με τα περί συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ και θριάμβου της ΝΔ, τώρα έχουν χάσει την μπάλα γιατί βλέπουν ότι θα περάσει από κάτω, το βράδυ των εκλογών το μεγάλο πρόβλημα θα υπάρχει στην οδό Πειραιώς, όχι στο Μαξίμου ή την Κουμουνδούρου, είπε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης Στο Κόκκινο και τους Βαγγέλη Καραγεώργο και Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

«Το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάθε μέρα ανεβαίνει», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης, «όχι μόνο στο μέγεθος των συγκεντρώσεων, αλλά στην ζεστασιά του κόσμου, στα βλέμματα, στα χαμόγελα, ενισχύοντας και την εξωστρέφεια των οργανωμένων ΣΥΡΙΖΑίων … βελτιώνεται σε όλη την Ελλάδα, όπου ήταν το μούδιασμα μεγαλύτερο με το Μακεδονικό».

Υπογράμμισε παράλληλα ότι «η μαζική συμμετοχή του κοινωνικού μπλοκ που εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ και έλπισε και στηρίχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ στα πολύ δύσκολα και τώρα αρχίζει να βλέπει την ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου από τα μέτρα κοινωνικής πολιτικής, αυτός ο κόσμος μας ξεπερνά σε αισιοδοξία, δυναμισμό και ελπίδα, “μας τραβάει από το μανίκι” να κάνουμε περισσότερα».

Εκτίμησε μάλιστα ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι πολύ καλύτερο από τις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων. Το βράδυ των εκλογών το μεγάλο πρόβλημα θα υπάρχει στην οδό Πειραιώς, όχι στο Μαξίμου ή την Κουμουνδούρου … ο Κ. Μητσοτάκης βιάστηκε να ανεβάσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά, ότι θα συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα θριαμβεύσει η Νέα Δημοκρατία. Τώρα, ο κίνδυνος να περάσει κάτω από τον πήχη είναι ολοφάνερος, “έχουν χάσει την μπάλα” … αυτό το απαράδεκτο του γραμματέα της ΝΔ περί νοθείας δείχνει ότι φοβούνται ακόμη και την ήττα. Σε κάθε περίπτωση, καμία επανάπαυση εμείς. Ανεβάζουμε ταχύτητα, πάμε για δυνατό φίνις. Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, αυτό αφορά και τα ποσοστά των κομμάτων στις Ευρωεκλογές και τα πρόσωπα».

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε επίσης εκτενώς σε μία σειρά από θέματα που βρέθηκαν στο πολιτικό προσκήνιο τους τελευταίους μήνες, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών, οι σχέσεις της Αριστεράς με την Κεντροαριστερά και την Σοσιαλδημοκρατία σε Ελλάδα και Ευρώπη και ειδικά η στάση του ΚΙΝΑΛΛ, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και η ΕΕ την επόμενη περίοδο.

Στο Κόκκινο

Σχολιάστε Ελεύθερα