Αμπατιέλος:Ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ θα είναι η δύναμη κρούσης λαού και νεολαίας απέναντι στην αντιλαϊκή ατζέντα

«Ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ, θα είναι η δύναμη κρούσης του λαού και της νεολαίας στις 8 του Ιούλη απέναντι στην αντιλαϊκή ατζέντα που θα είναι εδώ», τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά του ΚΚΕ.

Επισήμανε ότι πολύς κόσμος θέλει να διεκδικήσει δουλειά με δικαιώματα, με ΣΣΕ που δεν χωράνε στον μνημονιακό νόμο Βρούτση – Αχτσιόγλου, θέλει να διεκδικήσει ωράρια, μείωση του εργάσιμου χρόνου και αυτό μπορεί να το κάνει με αγώνες σε σύγκρουση με το σύστημα και την κερδοφορία των λίγων -που είναι η ιερή αγελάδα και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ-  μαζί με το ΚΚΕ που θα είναι η δύναμη κρούσης.

Αναφερόμενος σε όσους νοιώθουν δυσαρέσκεια από την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά στις πρόσφατες εκλογές κατευθύνθηκαν προς παλιές δοκιμασμένα αποτυχημένες λύσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ), τόνισε ότι για να μην πάει στράφι αυτή η δυσαρέσκεια και για να γίνει η οργή διεκδίκηση,  πρέπει να την κάνουν ψήφο στο ΚΚΕ, που την επόμενη μέρα θα είναι η φωνή τους στην επόμενη Βουλή. Γιατί το ΚΚΕ είναι πάντα δίπλα τους, είναι πάντα μπροστά στα δύσκολα, δεν σταματάει ποτέ τον αγώνα.

902

Σχολιάστε Ελεύθερα