Μικρό δελτίο ειδήσεων 12-2-2020

Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση του δελτίου

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, είναι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του περιοδικού Ικαριώτικα νέα για την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου του 2020. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα επανερχόμαστε.

Κόντρα Κυβέρνησης και περιφέρειας για το μεταναστευτικό. Η περιφέρεια βορείου Αιγαίου μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την επίταξη εκτάσεων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αποφάσισε την διακοπή κάθε συνεργασίας με την ελληνική κυβέρνηση, μέχρι να ανακληθεί η πράξη του νομοθετικού περιεχομένου. Επίσης αποφασίστηκε να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης κατά της επίταξης των εκτάσεων, έτσι αναμένονται συγκρούσεις και επεισόδια κατά τη προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλλει την θέλησή της στον λαό του Βορείου Αιγαίου.

Το μεσημέρι της Κυριακής της 16ης Φεβρουαρίου του 2020 στο κέντρο μον ελίζα θα πραγματοποιηθεί ο χορός της εφημερίδας Αθέρας. Η τιμή της πρόσκλησης είναι τα 25 ευρώ.

Στον φετινό μαθηματικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία συμμετείχαν και μαθητές από την Ικαρία και τη Σάμο, όπου υπήρξαν αρκετές επιτυχίες.

Στις 6 Φεβουαρίου εγκρίθηκε η αξιοποίηση της Μαρίνας της Χίου, ενός σημαντικού έργου που θα βοηθήσει την τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Το επαρχείο Ικαρίας ανακοίνωσε ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος Πλαγιά – άγιος Κήρυκος μετά την αποκατάσταση της βλάβης του οδοστρώματος.

Κυρίες και κύριοι ήταν το μεσημεριανό δελτίο του περιοδικού ικαριώτικα νεα της 12ης Φεβρουαρίου του 2020. Μείνετε συντονισμένοι

Καλό σας απόγευμα


Η φωνή του ηχητικού προέρχεται από τη φωνή του google translateCategories: ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Αρέσει σε %d bloggers: